To glede (norih) cen je vse res...vendar tudi CLS s tako opremo, kot je navedena pri Audiju (navigacija, sedeži, senzorji, xenon, aktivni tempomat, audiosistem, mulitfunkcijski volan,...) ni 60k € ampak prej 100k €!Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Citat:
ubijalska je tudi cena, sploh če daš še kaj od dodatne opreme notr, (MMI, volan, sedeže, audiosistem,senzorje, bixenon, aktivni tempomat,......), 60 tisoč evrov za avto nižjega srednjega razreda je pa več kot too much
Ja, samo tist ko hoče imet tak avto, pomoje ne bo pretirano gledal na ceno. Je pa res, kot je že prej nekdo napisal, to je "pozerski" avto, vsak se z zanimanjem obrne ko vidi spredaj LED,... Za 60k€ dobiš precej boljši avto, recimo kakšnega CLSa. Tisti ki pa prisega na AUDIja, ga bo pa vzel. Tisti ki ima denar mu itak ni problem, nam ostalim pa ne manjka kaj v avtu za <5k€.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Link?
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ma ni to fora osvetlitve, to je dizajnerska fora....da so stari fotri k to kupjo bolj fansy pa mlajš.
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Sem preračunal, pri porabi bencinarja 10 l/100 km ali diesla 7, je letna razlika cca 300-400 €, v štartu pa avto dražji za preko 2.000 €.
Torej po 6 letih nazaj na bencin.
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Sem preračunal, pri porabi bencinarja 10 l/100 km ali diesla 7, je letna razlika cca 300-400 €, v štartu pa avto dražji za preko 2.000 €.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
pri prodaji boš tudi 2.000 EUR več dobil zanj..torej kar daš v štartu več, boš ob prodaji dobil nazaj (če odmisliš obresti).
Glede opreme pa mislim da si je najboje narediti spisek, kar res rabiš..ker drugače se skeširaš, da ti gre na jok...logično pa ob prodaji nobenega to ne zanima (takrat je važen samo letnik, kilometrina, ter motor).
Kar se mene tiče...je pri opremi, ki jo jaz 'zahtevam' v avtu to že pri osnovnem modelu zraven.
Dost za normalno vožnjo.Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Pa ima ta: A4 tudi 1.8 TFSI 120 KM dovolj moči?