uf nism vedu,
zelim ti, da bi kmal dobu neki fajnega, da bi si lahko vsaj A5 prvosu,
to mislim na audija
zelim ti, da bi kmal dobu neki fajnega, da bi si lahko vsaj A5 prvosu,
to mislim na audija
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ehh, pa sej to že na daleč vidiš, da tak avto ne bi mogel imeti ročnega pomika šajbe.
lol, ne pametuj prehitro. sem vozil testnega q7, pa sem se le nasmejal vintlam zadaj.... smeh, da pri taki ceni avta ne dajo v vse el. pomik stekel.
Citat:
Uporabnik Tattoo pravi:
Res ne vem, kdo bolj pametuje in kakšnega testnega Q7 si ti vozil (če sploh)!Audi Q7 ima namreč že serijsko električni pomik stekel tako spredaj kot tudi zadaj:
Serijska oprema Audi Q7
@01481: Lahko napišeš za kakšno dodatno opremo vse si se odločil?!
Folk najbrž res ni slep, je pa po komentarju sodeč večja verjetnost, da Q7 sploh še ni peljal!Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Najbrš folk ni slepitak pa se oprema z vsakim modelnim letom spreminja. To bi pa tut lahko vedu. Če je sedaj serijsko še ne pomeni, da je bilo lani..
Očitno ti ni tako dol viselo za Q7, če si šel kao na testno vožnjo!Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Citat:
Uporabnik Tattoo pravi:
Res ne vem, kdo bolj pametuje in kakšnega testnega Q7 si ti vozil (če sploh)!Audi Q7 ima namreč že serijsko električni pomik stekel tako spredaj kot tudi zadaj:
Serijska oprema Audi Q7
@01481: Lahko napišeš za kakšno dodatno opremo vse si se odločil?!
Bi slikal, pa me je preveč šokiralo..... Je bil pa rabljen, pa še vedno s ceno nekje 60k eur... smeh u glavnem.
Če pa ne verjameš pa pač ne, meni ravno tako dol visi, tako za tisto q7, kot za njene vintle.
Moj zadnji odstavek si pa preskočil?!?Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Aha torej če se notr usedeš in vidiš ročno pomik stekel ni dovolj?? Treba obvezno ga vsaj peljat oz kr kupit. Pol lahko daš mnenje?
Pa še enkrat, če ima modelno leto 08 oz sedaj 09 tako opremo, še ne pomeni da je mel 06
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ko smo že pri Q7, se ga da dobiti z ročnim menjalnikom tudi? Kolega trdi da je vozil Q7 na kvačkalico.