bedaki na cesti

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.271
1.527
113
Danes je bila tudi karma. AC Lj-Kp pri Črnem kalu zaprta, gremo po stari cesti. En črn bmw z Lj grbom prehiteva kolono v nepregledni ovinek. Čez ene 5 min ga vsi dohitimo, ko pred rondojem za Dekani stoji zabit enemu v rit, policaj pa slika.

So pa hitro prišli policisti.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.697
1.053
113
Bolj bo tuki zanimiv, ko bo taka kamikaza enga povozil in ubil.

Glede na to, da jih plavi ne smejo / morejo poslat na tehnični, oni pa se lahko vozijo po cesti na tak način, do teh 'supermenov' nimam simpatij (tocno vejo kaj pocnejo). Najbrz se bo tak scenarij tudi kdaj zgodil in ja, samo uho/oko sta me. Kar se dogaja je navadna dzungla.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.271
1.527
113
Glede na to, da jih plavi ne smejo / morejo poslat na tehnični, oni pa se lahko vozijo po cesti na tak način, do teh 'supermenov' nimam simpatij (tocno vejo kaj pocnejo). Najbrz se bo tak scenarij tudi kdaj zgodil in ja, samo uho/oko sta me. Kar se dogaja je navadna dzungla.

Kar vidim po urgencah take kamikaze slej ko prej same najebejo. Hitrost, brez čelade, zjebana cesta, majhna kolesa, slabe bremze ni ravno dobra kombinacija. Mene je včasih še s kolesom strah na cesti. Ne vem kako nimajo več zamozaščitniškega nagona.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.712
9.479
113
Če se s 60 na uro zaleti v pešca in ga močno poškoduje, bo on odgovarjal za njegove poškodbe. Zneski so visoki, da bo odplačeval kar lep del življenja. Vse je kul, dokler se kej ne zgodi.
Ne razumem pa, zakaj jih plavi ne bi smeli. Če bi mel ta isti skiro motor na notranje izgorevanje bi pa bil to moped. To je isto, kot bi se en spomnu, da bo naredu Buggy na štrom in gas brez omejitev.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Meni so to tudi taki neumni izgovori policije, da nimajo pravne podlage. Kako hudiča ne, če pa je udeleženec v prometu, saj se vozi po cesti. Sigurno obstaja nek način, da se take ustavi in prepreči njihovo neumno vožnjo, samo treba se je potrudit in najti pravo podlago, menda majo kak oddelek, ki bo znal tolmačiti pravila...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Tole meni malo vleče na črkobralstvo zakonodaje in s tem umivanje rok nad posledicami. Če nimajo drugega načina za represijo, naj pa z radarji preganjajo te paciente in jih obravnavajo kar se da strogo.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Meni so to tudi taki neumni izgovori policije, da nimajo pravne podlage. Kako hudiča ne, če pa je udeleženec v prometu, saj se vozi po cesti. Sigurno obstaja nek način, da se take ustavi in prepreči njihovo neumno vožnjo, samo treba se je potrudit in najti pravo podlago, menda majo kak oddelek, ki bo znal tolmačiti pravila...
Verjetno je druga beseda za nedelo policije. Pol pa iščeš izgovore zakaj česa ne moreš naresti.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.116
1.058
113
Kako velika krila moram na avto montirat, da lahko rečem, da je avion, in da me policaji nimajo kaj kontrolirat?

• Haha
Reactions: Hanzi in luciano

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.697
1.053
113
Ne razumem pa, zakaj jih plavi ne bi smeli. Če bi mel ta isti skiro motor na notranje izgorevanje bi pa bil to moped. To je isto, kot bi se en spomnu, da bo naredu Buggy na štrom in gas brez omejitev.

Sva ze dva. Jst niti pod razno ne razumem kako se sploh s tem lahko vozijo po cesti. Ok, plocnik, kolesarska, z nepredelanimi. Kar odstopa od tega mi je vse nenormalno. To je za na igrisce, cirkus etc... na cesto pa nikakor.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.712
9.479
113
Glih dons po Bavarcu kamikaza z motoristično čelado na glavi. Piči miško čez rdečo po pločniku med pešci v položaju na pol poti na glavo. Da ta nabaše otroka, otrok konča samo še na Žalah.