Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Imajo srečo da so dobili nove gume. Sam sem bil enkrat na servisu z avtom, ko so policisti pripeljali službeno škodo na preobutje ... zimske gume so imele (po meritvni serviserja) med 2-3mm, torej niti zakonsko dovolj. Odgovor policistov je bil da to je to in naj dajo gor ker so jim tako naročili, gazda servisa klical šefeja na policijo če resno mislijo (sem stal zraven ko je rekel da bo napisal na račun opombo, da so gume neustrezne in da je vožnja na lastno odgovnornost), na koncu je točno tako tudi bilo. Skratka bogi policisti so celo zimo morali drgnit gume z 2-3mm profila.
Sicer pa ne vem kaj sedaj pametujete? V 100 in 1 temi kurcate čez državo, davke ipd. ko pride pa do takih tem ste pa zelo neekonomični! Kaj mislite da razni s.p-ji ki komaj plačujejo davke, kamioonarji ipd. se vozijo pa na novih mišelinkah?! Tako je, država je v kurcu (povzeto po alterju) in če ni ni, če se lahko v bolgariji vozijo s tigar gumami se bomo pa tudi mi. Ne vem zakaj bi morali slediti nemškemu standardu (pa verjetno nemci nimajo Dunlop gum, prej kakšno Fuldo ipd.), če smo pa glede na finance na ravni bolgarije?
Jebiga takle mamo, policskemu sindikatu se lepo da na mizo ali hočejo enake plače ali pa naj vsaka patrulja v 2h letih povrne stošek dražjh gum. Aja ne, to pa spet ne, oni hočejo max. varnost, višje plače in več zaposlenih!