Save ne poznam, imel nexen, vredna je bila tistega denarja. Jo je pa sorazmerno hitro polizal. Ampak kljub temu je bila 3 leta na avtu. Dovolj za tisti denar ki sem dal za njih.
Jaz sem s savo UHP2 lani inaredil cca 30000 na golfu. 225 45 18, v vožnji ni nobene razlike proti originalnim Continental, hankook in michelin, ki sem jih imel vmes na vozilu. Imel sem jih pa samo spredaj, ker zadaj so vedno zdržale več. Original so bile spredaj 30000 eno sezono in so počile po notranjem robu, naslednje leto hankook, 35000, ostalo je cca za 5000km. NAto sem imel michelin pilot, te so prav tako naredile 35000 in jih je bilo še polovico. Zadnjo sezono sem tako imel spredaj nove uhp2 in zadaj rabljene michelinke. Na koncu sezone so bile michelinke zadaj na meji, spredaj uhp2 pa recimo da še polovico, torej bi zdržale še en sezono oziroma vsaj 25000 (skupaj 60!). Ja, zadaj sem pa v treh letnih sezonah imel originalne continental in so naredile 100k!
Pri zimskih sem imel pa samo hankook (naredil 84000km, malo menjal naprej nazaj vsako sezono), zadnjo zimsko sezono sem imel pa General in se je tudi obnesal bp, tako na suhem, mokrem kot v snegu. Pa recimo da je 4motion, ampak v ovinkih se je z vsemi gumami obnašal enako spodobno.
Jernej