Sem imel zimske mišelin pa so postale trde s polno profila.Možno. Jest Mišelink videt ne morem.
Držijo dobro. Poraba jih pa malo jebeVzel sem Hankook icept evo 2. Not bad at all.
Ta argument mi je bil vedno všeč. 10 centov na 1.000 km. Več prihraniš - zapraviš z razmerami na cesti in načinom vožnje.Držijo dobro. Poraba jih pa malo jebe
Pri Michelinkah imaš ENERGY SAVER in PRIMACY.Obuješ vedno po svoji odločitvi. Če pa mene vprašaš, bi pa obul gumo, ki ima po treh sezonah vidno manj profila, ker to pomen, da je ustrezno mehka. Problem Mišelink je ravno v temu, da rata trda, profila pa še za izvoz. Prav na vseh službenih so bli vedno z mišelinkami podobne težave. Če smo pa že natančni je pa bolje na tri leta zamenjat nekaj kar ni premija, kot pa vozit premijo 5 let. Cenovno je pa popolnoma enako.
zakaj je profil znak za menjavo oz zakaj bi bila boljša tista ki ima manj profila... boljša je namreč tista, ki tri leta drži kot na tirnicah, če ji je ob tem ostane še nekaj profila še toliko bolje ker boš za rabljeno dobil nekaj eurObuješ vedno po svoji odločitvi. Če pa mene vprašaš, bi pa obul gumo, ki ima po treh sezonah vidno manj profila, ker to pomen, da je ustrezno mehka. Problem Mišelink je ravno v temu, da rata trda, profila pa še za izvoz. Prav na vseh službenih so bli vedno z mišelinkami podobne težave. Če smo pa že natančni je pa bolje na tri leta zamenjat nekaj kar ni premija, kot pa vozit premijo 5 let. Cenovno je pa popolnoma enako.
Jebat ga, če se primerja gume med seboj, je tudi to ena od primerjav.
Glede na to, da jih imam in si še nisem porezal žil, se kot kaže ne sekiram preveč
jaz sem šel na kleber krisalp.odločam se med SAVA in Hankook, 245/45 R18 ... in je bedno ker v tej velikosti ni testov kjer bi lahko primerjal,
če pa so so pa kar razlike med enim in drugim testom...
Jaz bi tudi sedaj nabavil po spletu okoliscin.. Jbg ga upam da ne razbijem avta čez poletje pa bom jeseni prodajal nove gume na feltnah.Ksz
pa kdo sred februarja kupuje zimske gume?
Mah, imam traktor, nimam še elektrike.Dobre, malo glasne. Za ta cenovni rang OK