Naroču sem UHP2 v dimenziji 205/50/17 pri Živicu za 64 EUR po komadu. Cena se mi zdi OK, cenej jih nisem našu. Da sprobamo
Jest sem moje dobil v treh dneh brez težav.Sem že poklikal continentalke na liderpneumatic (hvala kalbo za link), pa sem potem preveril če ni to ravno tisti andyjev dobavitelj iz andore in evo ga. Za pet evrov na gumo mi enostavno ni da bi si gume dal vozit čez pol evrope.
Gumax, Gumedirect, pa Lider, noben ni ravno SLO. Pač pogledam pri teh treh in kupim kjer je bolj ugodno, kake Hankook ima celo Vianor cenej včasih. Od kje pošljejo gume je pa men vseeno.Pa kje dobite vse te spletne trgovine a ste iz kitajske ali enostavno ne znate pri nas poiskati? Jaz zadnjih 10 let vsako jebeno gumo kupim pri Gumaxu, če misliš da je kje ceneje pa pokliči in se dogovori, so fleksibilni.
Jokcal se je samo Andy.Če bi ti manj ihtavo bral bi skapiral da to ni letelo neposredno nate temveč na vse ki naročajo nekje v 3pm in potem jokcajo.
Gumax, Gumedirect, pa Lider, noben ni ravno SLO. Pač pogledam pri teh treh in kupim kjer je bolj ugodno, kake Hankook ima celo Vianor cenej včasih. Od kje pošljejo gume je pa men vseeno.
Naroču sem UHP2 v dimenziji 205/50/17 pri Živicu za 64 EUR po komadu. Cena se mi zdi OK, cenej jih nisem našu. Da sprobamo
Nič novegaprvič je drag, drugič na netu pravi 8 dni in tretjič, do sedaj mi niso uspeli še ničesar prodat, ker jim absolutno ni do tega
jeseni se niso niti toliko pobrigali, da bi mi gume pa feltne za jurja zrihtali, dvomim, da bojo zdaj eno gumo
Samo kot intermezzo, uhp2 so sam v visjih dimenzijah, kaj pa recimo 215 60 16, kjer ni uhp ampak samo HP2, oz vprasano drugace je konkretna razlika med uhp2 in hp2 (ali je hp2 tudi tako dobra kot uhp2)
Nič novega
Določene firme se za skoraj 80k potencialnega nakupa ne pošljejo predračuna. Ne vem, al sem neresen izpadel ob osebnem obisku in kasneje po telefonu al jim gre res tako dobro.
ali pa preresen.Nič novega
Določene firme se za skoraj 80k potencialnega nakupa ne pošljejo predračuna. Ne vem, al sem neresen izpadel ob osebnem obisku in kasneje po telefonu al jim gre res tako dobro.