V 50posto primerih! Pritisk v gumah pa vedno za kakih 0,4 bara prevec, neglede na to ce jih se tako moledujes....A je kdo že doživel, da bi menjal pnevmatike in bi ti slabo centrirali gume? Menjal sem gume in na avtocesti čutim vibracije, ki jih prej nisem.
Original.A gre za original platisca, ali gre za drug komplet?
Ce imas centrirne obrocke preveri te.
Jaz nikdar vec ne kupim felten za katere bi rabil ta jajca, ker ...
Enostavno ni to to. Pa so bile nove gume in feltne, pa se ne lisam tega sranja.
Ni idealno. Jebiga, dobil sem praktično nove zastonj zraven avta. Za letos bodo.Pa ne kitajske gume no!
Meni en vulkanizer v MB lani dvakrat centriral - drugič na reklamacijo pa še kar ni bilo dobro (nove gume Pirelli na pol leta stare original feltne) pa še kar ni bilo OK, pol sem šel na servis in so tam naredili v nulo.
Hecam te, karjola je bolj domača s kitajci kot evropejci. ;INi idealno. Jebiga, dobil sem praktično nove zastonj zraven avta. Za letos bodo.
Upostevaj pa da bo letos snezna zima...
No, da si ne boš spet kaj naredil Ti si dokazal svojo ekspertizo v tej temi tako da vseeno, če se greš igrat z svojimi igračkami to debato pa prepustiš odraslim osebamPazi, je radialna in brez zracnice! To ni kar tako!
Ne res....das 2 jurja v zvok....400€ za gume pa ne!? In to na take gare, ki jih bocno odnese ob prvi priliki!
Kakor ti drago. Upostevaj pa da bo letos snezna zima...