Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Jaz sem dobil pri lokalnem vulkanizerju TS850, DOT 34(36)/13, 195 65 r15 + premontaža ( iz TS830 na TS850 ) + optika za 265€.
Je pa zamimivo, da so TS 850 Made in Romaniabojda so vse iz tam.
Citat:
Uporabnik steni pravi:
Upam, da Hoci ne bo zameril, če si sposodim temo.
Rabim nasvet;gume katerega proizvajalca priporočate za montažo na Sportage 2.0 AWD dimenzije 215/70 R16
Vožnja večinoma po asfaltu iz nadmorske višine 480 m na nadmorsko višino 400 m in nazaj.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
A ti poznaš pomen narekovajev?
In zakaj bi bila še vedno na nižjem nivoju, če to nebi bilo potrebno? Očitno so naši delavci dovolj sposobni, da naredijo gumo na primernem nivoju za ime Goodyear in Dunlop, zakaj potem nebi mogli še Save?
... ker lahko Savo izdelajo tovarne z nižjimi standardi?
Citat:
imam dva kompleta savinih zimskih gum eskimo hp...letnik 2011 in 2012. oboje made in slovenia
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Kako to da Save eskimo HP ni nikjer v testih. Kako se odnesejo?
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ponavadi tako, da prides v trgovino, placas in odneses. Lahko pa ti jih tudi prinesejo, ce online narocis
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ponavadi tako, da prides v trgovino, placas in odneses. Lahko pa ti jih tudi prinesejo, ce online narocis
Tiste ki imaš v homologaciji. Jaz imam xl, pa Meriva ni ravno tovorno vozilo.Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Odlocil sem se za Nokian letne gume 185/60/15 in imajo Line in eLine model. Prve so 84h eLine pa 88t xl. XL za ojacane stranice. To je namenjeno za tovorna vozila? Je pamtneje se odlocit za eLine, ki naj bi bile boljse?