To ni žalostno, ampak odlična referenca za Savo kot tovarno, če so dovolj dobri za premijske pnevmatike. Budget se potem pač delajo drugje.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Torej te ne moti, da 'našo' znamko s tem porivajo na nižji kakovostni nivo? Naj delajo tuje znamke na tujem, itak sami trdijo, da ni razlike med obrati in so vsi ultramegasuperduper moderni
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
A ti poznaš pomen narekovajev?
In zakaj bi bila še vedno na nižjem nivoju, če to nebi bilo potrebno? Očitno so naši delavci dovolj sposobni, da naredijo gumo na primernem nivoju za ime Goodyear in Dunlop, zakaj potem nebi mogli še Save?
Še nisem doživel, pa verjetno tudi ne bom, da bi nekdo pravilno ocenil, da so na približujočem se avtu med vožnjo po 20cm snega montirane Savske Eskimo gume. Ta, z Audijem, je moral biti izreden strokovnjak, ali pa nekdo drug lepe basni piše...Citat:
Uporabnik helltom pravi:
Sava Eskimo S3 HP so narejene v Sloveniji, tako da komentar da so celotno znamko SAVA preselili drugam, ne drži. Pa še tole: Pred leti sem peljal mulce na eno praznovanje na Jelovici, padlo je okoli 20cm snega, nekje na sredi me ustavi en tip, me bukovo gleda, kako je mogoče, da sem s Cliom in Savskimi Eskimo tako daleč prišel on je pa moral dati verige na Audija z enimi supertruper gume ala Michelin. Tako da.... Sava Eskimo so zakon, pa ni važno kje so narejene.
Citat:
Uporabnik helltom pravi:
... nekje na sredi me ustavi en tip, me bukovo gleda, kako je mogoče, da sem s Cliom in Savskimi Eskimo tako daleč prišel on je pa moral dati verige na Audija z enimi supertruper gume ala Michelin.
Keep going...Citat:
Uporabnik helltom pravi:
... ampak sem se lepo ustavil, ga vprašal če je vse v redu...