Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kje je ta Pivk?
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Uporabnik kwa je napisal,da je z Alpinko v štirih letih non stop naredil 130000km. Mislim, da če voziš normalno je obraba največ X2 pa še to samo v najbolj vročih mesecih.Citat:
samo obraba je pa faktor X5 ali še več
130k km sam naredim s 3mi kompleti zimskih in še 3mi kompleti letnih gum. Skratka vzamem ta podatek z rezervo. Sicer pa mišelinke so znane po tem da zdržijo precej časa, samo njihov oprijem po enem letu je tudi neprimerljiv z novo.
Citat:
Uporabnik Clancy pravi:
Je pa štos, da se UG7+ (vsaj pri nas) že dva tedna sploh neda dobiti. Mi je trgovec kar odkrito povedal, da naj ne hodim več spraševat, ker teh gum najverjetneje do konca akcije sploh več ne bo.
mogoče je pa tudi odvisno od dimenzij gum in teže auta....? meni so na citroenu C5 težkem 1800kg zdržale 131Kkm....res pa je ,da so zadnjih 15Kkm bile bolj nevarne kot varne....Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Uporabnik kwa je napisal,da je z Alpinko v štirih letih non stop naredil 130000km. Mislim, da če voziš normalno je obraba največ X2 pa še to samo v najbolj vročih mesecih.Citat:
samo obraba je pa faktor X5 ali še več
130k km sam naredim s 3mi kompleti zimskih in še 3mi kompleti letnih gum. Skratka vzamem ta podatek z rezervo. Sicer pa mišelinke so znane po tem da zdržijo precej časa, samo njihov oprijem po enem letu je tudi neprimerljiv z novo.
Kaj pa vem, ravno prej sem dol montiral iz svojga Michelinke HP Primacy letne, vožene 11.000km (to sezono) in monter je s pridržkom rekel da menda znajo še naslednjo sezono držat? Nekam malo se mi zdi to glede na moj način vožnje....
Citat:
Uporabnik asko pravi:
KSZ:
Kako je kaj mnenje o teh obnovljenih rotalkah --> http://www.rotalgume.si/
Smo meli zadnjič debato v službi, eni jih hvalili, jaz pa vem, da obnovljenih ne bi dal na avto.