Če do ju3 ne dobim boljše ponudbe bom kar to vzel.Skupna cena je Ok
Samo za gume pa gre ceneje, samo kaj ti pomaga če te bodo potem obrali za montažo 50 eur.
Garfild, ne morem se s tabo ukvarjat.
Če do ju3 ne dobim boljše ponudbe bom kar to vzel.Skupna cena je Ok
Samo za gume pa gre ceneje, samo kaj ti pomaga če te bodo potem obrali za montažo 50 eur.
Tole me pa zanima kje/kako gre še ceneje. Spet/še vedno padajo gume s kamiona?Skupna cena je Ok
Kolikor sem jaz pregooglal doslej, nisem našel ceneje. Tudi samih gum ne.Tole me pa zanima kje/kako gre še ceneje. Spet/še vedno padajo gume s kamiona?
Heh.Tole me pa zanima kje/kako gre še ceneje. Spet/še vedno padajo gume s kamiona?
Drugače so debate o zimskih gumah in temu da so bedarija bile prisotne na alterju pa prej še na suxu, in skoraj nebi ugibal da si bil ti eden od predstavnikov antizimskegume scene. Tako da ne preveč vlečt te parodije noter, ker lahko hitro najdemo teme v katerih vsaj 50% sodelujočih trdi da so letne gume pozimi boljše v vseh razmerah razen v snegu in so za alter stil šoferjev brezveze!
Priznam da se nisem kaj dosti potikal vzhodno od Trojan toliko let nazaj, ampak pri nas smo menjali gume (fotr) in tudi sam ko sem pred 24 leti kupil svoj prvi avto, sem pred zimo kupil tudi zimske gume in preobul avtoPred dobrimi tridesetimi leti, ko sem kupil prvi avto, nisem imel zimskih gum. In mislim, da jih je takrat presneto malo kdo imel. Ob primernih pogojih so nas po sloveniki prehitevali tovornjaki in avtobusi
Čeprav je sneg presneto redko, si ne predstavljam, da avta ne bi preobul. No, v primeru drugih platišč, ga mogoče res ne bi rabil že novembra, temveč ob prvi primerni vremenski napovedi.
A si probal kdaj hodit po snegu/ledu v čevlju brez profila in v čevlju z zimskim profilom?Za tiste "gorenjce" ki so malo na cesti, se voznji v snegu izognejo in verjamejo v majhno moznost nesrece po lastni krivdi je vprašanje kaj je bolje
Letne pozimi
Ali zimske poleti
Kompromis je pa celoletna najbrz
Savino S3 poletje unici totalno. Vsaj spredaj. Da o oprijemljivosti take unicene gume v dezju na gladkem asfaltu ne pisem. Se bojim da je dobra.letna v snegu bolje kot to
predvsem zato ker bos bolj pripravljen in pravi cas znizal hitrost oziroma vozil z zmanjsano hitrostjo.
Zadaj se drzi solidno.
Priznam da se nisem kaj dosti potikal vzhodno od Trojan toliko let nazaj, ampak pri nas smo menjali gume (fotr) in tudi sam ko sem pred 24 leti kupil svoj prvi avto, sem pred zimo kupil tudi zimske gume in preobul avto
Se pa spomnim da je včasih na Sloveniki vsak dan pokalo, morda tudi zaradi neuporabe zimskih gum?
Me je pa zmotilo, da ravno TI, vseved, Utisevalec nisi prepoznal sarkazma v Matey -evem postu.Drugače so debate o zimskih gumah in temu da so bedarija bile prisotne na alterju pa prej še na suxu, in skoraj nebi ugibal da si bil ti eden od predstavnikov antizimskegume scene. Tako da ne preveč vlečt te parodije noter, ker lahko hitro najdemo teme v katerih vsaj 50% sodelujočih trdi da so letne gume pozimi boljše v vseh razmerah razen v snegu in so za alter stil šoferjev brezveze!