Jaz sem takrat kar obupal, ker dobrih zimskih pnevmatik te dimenzije (195/60/14) nisem našel. Sem si takrat raje omislil takrat čisto nove GY UG7 v dimenziji 185/65/14, ki mislim, da je tudi dovoljena na dotičnem vozilu. Obseg ustreza.
Hja, gre za 13 let starega Hyundai Coupeja, kateri ima vpisano v kartončku samo to dimenzijoCitat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Jaz sem takrat kar obupal, ker dobrih zimskih pnevmatik te dimenzije (195/60/14) nisem našel. Sem si takrat raje omislil takrat čisto nove GY UG7 v dimenziji 185/65/14, ki mislim, da je tudi dovoljena na dotičnem vozilu. Obseg ustreza.
Mogoče kakšen hint kje so na zalogi?Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Tudi jaz sem imel pred leti na lantri to dimenzijo. Sava eskimo S2 se še sedaj izdeluejoin so na zalogi.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
sodelavec je tudi kupil 15 colski komplet. Ker je guma cca 40 cenejsa so feltne bile prakticno zastonj-nove original
sam imam tudi samo eno dimenzojo vpisano. Kje izves katere so se mozne? Uvoznik, prodajalec, lpp, ali kdo drug.
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
A bo Sava S3, DOT 31/03 z 6 mm profila, prevoženimi ca. 15km še dobra za letos? Profil in km me ne skrbi, edino leto proizvodnje je zaskrbljujoče. Sem pa prvi lastnik gum, vožene so normalno, pa tudi skladiščene so ok (vedno so bile namazane z glicerinom). Sam računam, da ne bom naredil več kot 2-3 km to zimo, tako da....
hvala