Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Uh bom na Jesenicah. Bolj bo proti februarju večkrat bom tam, pol pa nekaj dni celo vsak dan če ne bo kakšnih komplikacij.
Se bom kaj oglasil, samo takrat dam jst za pjačo!
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Uh bom na Jesenicah. Bolj bo proti februarju večkrat bom tam, pol pa nekaj dni celo vsak dan če ne bo kakšnih komplikacij.
Se bom kaj oglasil, samo takrat dam jst za pjačo!
Februarja bova že precej pri kosti)))
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tehnika prjatu. na poroki sem gledal modela, ki jih je na prozorno rezal. bilo nas je 50 in je kar dohajal. sicer je imel tekmeca v alkoholu, ampak ok.
to je tko k pistola..mi jo tezko uporabimo, ker je se dobit ne moremo. al pa lucke na avtu.
za začetek torej predlagam, 10 pršutov, stojalo, pa nas, prjatle, povabi na ocenjevanje..po enmu emscu rezanja bos boljsi od strojcka
Citat:
Uporabnik softi pravi:
to drzi..sam a je ista roba..in kje je uzitek rezanja.
tut prodjalka ljubezni stane manj kot zena..pa slednja da vcasih s ekak uzitek zraven
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a gres na kosilo danes
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tut prodjalka ljubezni stane manj kot zena..pa slednja da vcasih s ekak uzitek zraven
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
A za ostale tud velja? Jaz lahko kaj takega ko ma se lightshow pripeljem =P Sam glede na stevilo ljudi ki jih bom za izposojo moral podkupit, bo za menoj prisel se avtobus poln lacnih =P
Eno zelo laicno vprasanje - prsut sem dosedaj vedno kupoval že narezan... ko ga sami režete, ali je z nožem možno rezati tako tanke rezine kot s strojem? In koliko časa vam tako rezanje vzame - i guess precej?