Tole ni tema kdo ima boljši okus, vsaj namen ni tak.
Mislim, da nisem nikjer napisal, da mi je šiptar ali pa Kratochvill vrhunec kulinarike. Vrhunca kulinarike še nisem poizkusil. Dvomim, da ga kdaj bom. Francoska kuhinja (ja, sem poizkusil) mi ne sede; naravni okusi in podobna sranja. Sem pa napisal, da me vrhunec kulinarike niti ne zanima, vsaj zaenkrat.
Zanima me dobra hrana, ne imena, ne zvezdice, po možnosti za normalen denar (ni pogoj). In ja, zame ima Kratochvill čisto v redu hrano. Njihova tajska mi je bila dobra, nisem pa avtoriteta za to področje, ker sem jo jedel prvič.
O okusih ne razpravljam, sem pa vesel vsakega predloga. Tudi tebi hvala za predlog.
Drugače sem pa že zdavnaj ugotovil, da je hrana v gostilni odvisna od kuharja, kdo bi si mislil. Ko, (če) se ta zamenja, je jebeno vseeno na kako dobrem glasu je drugače hiša. Tak primer je recimo Jerinček. Včasih je bilo tam (vsaj zame) super; dobre pice in vse ostalo. Kako je tam zdaj, ko so postali fensi pa ne vem, ker še nisem bil tam. Menda nič posebnega, le dragi so; tako sem slišal.