predvidevaš boljšvoh
bi pa prnesu s sabo kozarc pa bištek, če bi za to računal 50€
mal preračunaj procente ... pa boš videl, da so procentualno tam tam ...predvidevaš boljšvoh
hvala, sem ravno hotel napisat.Si lahko prosim poiščete identično temo o oderuških servisih izpred leta, dveh, treh? Kaj je spet tisti čas v letu?
Megane dci 1.6 130 verjetno najbolj trpezna opcija, brez adblue, dpfji se ne masijo posraufa vsak. Udobnejsi od stevilko vecjih avtov, kakega cricka pac preglasis z radiemKer ne najdem druge primerne teme, bo mogoče to prava:
Potrebna bo menjava avra. Gledam od 2018 naprej letnike in sicer avte, ter do cene okoli 15k€:
Renault Megane
Kia Ceed
Hyundai I30
Pegout 308
JE še kaj v tem rangu po modelu in znamki ter da ni velikih tehtničnih težav.
Hvala
Ford Focus?Pozabil sem odpisati. Iščem bencinarja.
Pa ne morem več popraviti zgoraj.
hvala, sem ravno hotel napisat.
če ima kdo kako pametno o Fordu in hybridnem pogonu, bom zelo zelo vesel. včeraj sem šel gledat Corollo - mi je všeč, ampak mi je Mondeo še toliko bolj. pač, ko se vsedem, imam tist feeling, da kilometri samo letijo mimo ... v bistvu, Ford Mondeo Hybrid je tisto, česar Toyota nima - če bi Camry bil v karavanski obliki, potem ja, a se pri Toyoti njihov segment karavanov konča s Corollo ...
ker nima overloada tv ekranov in tablic? sploh ne.Se ti ne zdi mondeo malo zastarel znotraj?
rabimo bolj kot ne preverjeno robo, ne neki neki, ko še švercer ne ve, kaj ima ...Kaka rabljena nemška premija od švercerja?
ne vem, notranjost mondea mi je v primerjavi z nekaterimi drugimi vozili enakega letnika in razreda, nad nivojem ...Mislim na splosno. Saj si lastim ta avto, mogoce ga pa le imam ze predolgo, pa sem tega mnenja.