Izvoli, da boš pripravljena (če sem prav razbral iz tvojega Alter udejstvovanja, je to ena stvar, ki jo visoko ceniš).
Be Prepared for a Nuclear Explosion
Še low-resolution preview
Poglej priponko 53211
Ker menda ni nikjer nobenih posnetkov in je vse propaganda:
Točno tako in to sem hotel izpostavit. Sam janez40 ne šteka in me obtožuje, da si želim mrtve. Mislim da je bil od nas vseh sam en nahajpan na tole pizdarijo, vsem ostalim ni prav nič všeč.Posnetkov uničenih vojaških vozil in objektov je več kot dovolj, prav tako je dovolj posnetkov mrtvih. Na obeh straneh. Ker pa se znajo isti posnetki pojaviti tako na eni kot na drugi strani, z nekaj photoshopa in malo drugačno agendo, je potrebno biti pazljiv komu in koliko e verjame. Poleg vojne na tleh se namreč odvija tudi prava info war.
Jasno. Samo kreten tipa kalbo pa trobezlja lahko o premalo mrtvih na posnetkih in, da je vse fake, ker on bi pač več trupel.Posnetkov uničenih vojaških vozil in objektov je več kot dovolj, prav tako je dovolj posnetkov mrtvih. Na obeh straneh. Ker pa se znajo isti posnetki pojaviti tako na eni kot na drugi strani, z nekaj photoshopa in malo drugačno agendo, je potrebno biti pazljiv komu in koliko e verjame. Poleg vojne na tleh se namreč odvija tudi prava info war.
Več kot očitno ne.Mislim, da se vista nista razumela...
Sicer je že bilo RIP.
Potvrđeno: najveći zrakoplov na svijetu je uništen
Antonov An-225 Mrija jedini je primjerak ovog transportnog aviona. Ukrajinci su ga držali u zračnoj bazi nedaleko Kijeva, gdje se ovih dana vode žestoke borbe, uništen najveći zrakoplov na svijetu Antonov AN-225www.bug.hr
The European Union has announced that it intends to begin shipping arms to Ukraine, the first time in its history it has taken such a step.
To, da ima putin prst na nukih je samo dokaz da gre rusom dejansko zelo slabo.
Kako “naberes” celo ulico tankov? Pocis prvega pa zadnjega in potem vse vmes? K tole zgleda prcej nepremisljen vstop v vas?
Več kot očitno ne.
Dons je bla brez kapeImamo pa v Rusiji enega senilnega upokojenca, ki poroča za Dnevnik in eno poročevalko s kapo.
Ne vem, kaj bi. Prav tako pa ne veš ne ti in tudi nihče izmed nas.