S tem se tudi jaz strinjamSaj se ze nekaj let govori o evropski skupni vojski
S tem se tudi jaz strinjamSaj se ze nekaj let govori o evropski skupni vojski
Sem prebral. Skrbi te, da gledamo fake reality show in želiš videti avtentične posnetke uničenja in trupel. Bedak.Bedak. Še enkrat preberi kar sem napisal, pa premisli, pol se pa oglasi z glupimi obtožbami. Hint...fake news. Neinformirana in zavedena javnost vodi v katastrofo.
Btw, zakaj pa tako reklamirajo že cel dan oddajo na RTV - BBC World news na 2 programu ob 20.00?
Ali bo kaj posebnega?
Imamo pa v Rusiji enega senilnega upokojenca, ki poroča za Dnevnik in eno poročevalko s kapo.Slovenski prevod reportaže BBCja. Med tem ko pri nas pokriva 20 novinarjev petkove protestnike so angleži v neprebojnih jopičih in čeladah na ulicah Kijeva.
Realno gledano je Slovenija zelo primerna država, da Putin prikaže delovanje kake konvencionalne rakete.In ti to glede raket verjameš?? Ovca...
Resnica je prva žrtev v vsaki vojni.A se nobenmu ne zdi čudno. Ukrajinci sestrelijo transportno letalo polno padalcev, kje so razbitine? Ukrajinci so pobili 3000 Rusov....kje so trupla? Ne vem koliko Ukrajincev je mrtvih....mi pa gledamo posnetke zapuščene tehnike in enemu tanku je zmanjkal nafte....
Skrbi me, da gledamo en čuden sfejkan reality show.
Aja zmanjkalo novinarjev, ko so jih "naši"vse odpustili in nimajo kaj za predvajat
Realno gledano je Slovenija zelo primerna država, da Putin prikaže delovanje kake konvencionalne rakete.
Saj se je Valentin Areh izkazal v Iraku, naj gre še v Ukrajino, namesto da serje po RTV. Milharčič ima pa več jajc, kot jih boš ti videl v življenju.Imamo pa v Rusiji enega senilnega upokojenca, ki poroča za Dnevnik in eno poročevalko s kapo.
Kje sem rekel, da želim? Boš tud ti limal nalepke kot mesija?Sem prebral. Skrbi te, da gledamo fake reality show in želiš videti avtentične posnetke uničenja in trupel. Bedak.
Ni problema bodo zgrešil pa Hrčke ali Lahe zadel. Če bodo narobe črkovali pa Slovaško.Hvala Jansa
Kakšna reportaža?Slovenski prevod reportaže BBCja. Med tem ko pri nas pokriva 20 novinarjev petkove protestnike so angleži v neprebojnih jopičih in čeladah na ulicah Kijeva.
Ne, vsi novinarji so na ulicah in pokrivajo bicikliste, hibride in "Slovenko" leta...Aja zmanjkalo novinarjev, ko so jih "naši"vse odpustili in nimajo kaj za predvajat