Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.692
6.460
113
Tudi Nemčija bo zaprla zračni prostor za Ruse. Tako kot tudi ostale EU države, ki še ga niso.
Zgleda da nekdanji Nemški kancler izgublja moč.
Trenutno letijo relacijo Danska - Švedska - St. Petersburg - Moskva.

20220227 barcelona moscow.png

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.072
113
Ma ti protesti so kar nekaj. Naj Nemci raje ogrevanje ugasnejo in nehajo kupovati ruski plin. Ne pa, da zadnje dni kupujejo maksimalne možne količine.

• Všeč mi je
Reactions: Davidoff in darjan

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
Kje sem rekel, da želim? Boš tud ti limal nalepke kot mesija?
Res misliš, da ob sestreljenem transportnem letalu ne bi blo posnetkov? Se ti res ne zdi čudno in se ne vprašaš po pristnosti posnetkov, ki jih gledaš? In še enkrat, nikakor si ne želim gledat podnetkov uničenja in trupel. Gre zdaj kaj bolj razumet, da je dons fake news precej grozljiva stvar?
Malo si kontradiktoren v svojih izjavah. Ne verjameš posnetkom, torej želiš videti dokaze o mrtvih, hkrati pa ne bi gledal mrtvih. Odloči se enkrat.

Grozljiva stvar je neumnost ljudi kot si ti in vojne na splošno. Če te tako blazno zanima realno stanje tam kar pot pod noge in snemaj, boš zvezda neta in označen za fake news od drugih kalbotov.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.005
9.528
113
Malo si kontradiktoren v svojih izjavah. Ne verjameš posnetkom, torej želiš videti dokaze o mrtvih, hkrati pa ne bi gledal mrtvih. Odloči se enkrat.

Grozljiva stvar je neumnost ljudi kot si ti in vojne na splošno. Če te tako blazno zanima realno stanje tam kar pot pod noge in snemaj, boš zvezda neta in označen za fake news od drugih kalbotov.
Ti imaš velike težave z bralnim razumevanjem.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.