Verjetno lahko v svoji temi piše, kar mu paše.mirsi a s5 v temo vlačiš vse drugo not?
Verjetno lahko v svoji temi piše, kar mu paše.mirsi a s5 v temo vlačiš vse drugo not?
Izrael, kot država, je bil umetno ustvarjen. To se ve.Ali je zate Izrael normalna država? Hint: Golanska planota
Sta se dva antisemita pofočkala Ni ja Izrael je toliko umetno ustvarjen kot Palestina Kateremu narodu je Bog obljubil ta ozemlja?Izrael, kot država, je bil umetno ustvarjen. To se ve.
Normalni pa nikoli niso bili, to se tudi ve. Zatirajo vse, ki niso židje.
Moje mnenje o Izraelu - ne smem napisat...
Kdo je Bog? A verjameš, kaj je rekel Izraelcem o obljubljeni deželi? Jaz ne, ker so si oni zmislili in zapisali v Toro.Sta se dva antisemita pofočkala Ni ja Izrael je toliko umetno ustvarjen kot Palestina Kateremu narodu je Bog obljubil ta ozemlja?
Sta se dva antisemita pofočkala Ni ja Izrael je toliko umetno ustvarjen kot Palestina Kateremu narodu je Bog obljubil ta ozemlja?
Ali je zate Izrael normalna država? Hint: Golanska planota
Nobenemu.Kateremu narodu je Bog obljubil ta ozemlja?
Seveda, kakopak.Taka je Božja volja izvoljenega Božjega ljudstva
Taka je Božja volja izvoljenega Božjega ljudstva
Angela Merkel je v intervjuju za časnik Zeit razkrila, da sporazumi iz Minska niso bili poskus vzpostavitve miru v Ukrajini, ki jo je razdejala vojna, ampak so bili namenjeni temu, da bi kijevskemu režimu dali več časa, da okrepi svojo vojsko in se pripravi na vojno velikega obsega.
Gospa je potrdila, da vsi zahodni avtorji sedanje vojne v Ukrajini, vključno z njo, niso storili ničesar za mir v Evropi, ampak so se trudili čim bolj razplamteti vojno proti Rusiji na ozemlju Ukrajine in plačati z življenji ljudi. ukrajinsko ljudstvo:
Ne on se ne heca. Je resnično prfuknjen
Khmmm, pravi da je za mir, zato ne bo poslal orožja.. ravno obratno kot mi.Da so jih ZDA prosile za rošado orožja, je v torek potrdil kolumbijski predsednik Gustavo Petro, ki pa je ob tem dejal, da je vlada predlog Washingtona zavrnila. ....."Nobene strani ne zavzemamo, ne ukrajinske, ne ruske. Smo na strani miru. In zato ne bo niti en sam kos ruske opreme na našem ozemlju, ne glede na njegovo tehnično stanje, uporabljen v tem konfliktu," je pribil.