Ja, zate.Bravo, tale je pa za v anale največjih neumnosti ki sem jih prebral kle gor....
Ja, zate.Bravo, tale je pa za v anale največjih neumnosti ki sem jih prebral kle gor....
ajde, mojster, ti še enkrat napišem ...
SEM V DILEMI. KER SEM IMEL DVE POPOLNOMA RAZLICNI IZKUSNJI S STAREJSIMI PNEVMATIKAMI - ENE SO NA MOKREM DRZALE KO PES JEZA, DRUGE SO NA SUHEM DRSELE … OBOJE STAROST 5 SEZON … PO DRUGI STRANI SEM IMEL PNEVMATIKE, KI SO BILE PO DVEH SEZONAH ZA STRAN, KER SO SE BOCNICE ZVOZILE IN SO SE PODAJALE.
sem ti še malo poudaril, da boš boljše videl.
te tvoje strokovnjake, a ne ... preberi si zapis Michelinovih strokovnjakov ... tudi v tej temi, kako stran nazaj. niso to Alter strokovnjaki, po moje no, razen če se Mišelinčki izmenjujejo za tipkovnico v fabrki, da tebe v glavo malo prcajo ...
Zame in vsakega normalnega. Sej je fajn in prav bit samozavesten za volanom, sam tok samozavesten kot si ti pač ne. Zaviranje v sili se lahko zgodi tudi dobremu previdnemu in visoko sposobnemu vozniku, ki večino časa vozi po predpisih, je pa res, da ima norec veliko več možnosti za to. Tko da bremze in gume morjo štimat vedno, previden al pa ne.Ja, zate.
Ja, pejmo iz ene bebave skrajnosti, ki je začela to temo v drugo.najbol da jih menjaš vsake 3 mesce, zihr je zihr
Jaz sedaj uporabljam zimske, spomladanske, poletne pa še jesenske. Spomladanske so super v cvetnem prahu, jesenske pa v listju.najbol da jih menjaš vsake 3 mesce, zihr je zihr
sam ti res, al ne znas brat al pa ves, kaj beres.Ok, se posipam s pepelom. Stare gume so definitivno boljše, kot nove. Grem zamenjat.
ajde, mojster, ti še enkrat napišem ...
SEM V DILEMI. KER SEM IMEL DVE POPOLNOMA RAZLICNI IZKUSNJI S STAREJSIMI PNEVMATIKAMI - ENE SO NA MOKREM DRZALE KO PES JEZA, DRUGE SO NA SUHEM DRSELE … OBOJE STAROST 5 SEZON … PO DRUGI STRANI SEM IMEL PNEVMATIKE, KI SO BILE PO DVEH SEZONAH ZA STRAN, KER SO SE BOCNICE ZVOZILE IN SO SE PODAJALE.
sem ti še malo poudaril, da boš boljše videl.
te tvoje strokovnjake, a ne ... preberi si zapis Michelinovih strokovnjakov ... tudi v tej temi, kako stran nazaj. niso to Alter strokovnjaki, po moje no, razen če se Mišelinčki izmenjujejo za tipkovnico v fabrki, da tebe v glavo malo prcajo ...
ja, zaenkrat delujejo ok. tudi parkrat ze moral orng zavirat, in je guma normalno drzala, ABS ni mrdal. je pa bila suha cesta.Pa sej je enostavno. Ce mislis, da je ok potem vozi in nasprotno. Opravicila za karkoli ti nihce tu ne bo dal.
če je zgonjena alfa premija, potem ja.10 let stare Wanli gume na premiji?
tule bolj govorim o kilometrski obrabi ... Efficent Grip 2 je imela takrat za sabo dve sezoni, a vseeno 60.000km, in na začetku tretje sezone bila ultra glasna (takrat se spomnim, da sem mislil, da je pač problem v ležajih ...)6 let ne bi smel biti problem za normalno gumo za normalne defenzivne šoferje.
Norci se pa skotajo v graben tudi z novo.