Nekaj let star C5. Da se razumeva. A zdej si pa popenu, k sem si drznil krogce pošinfat, ne me smejat. Audi sploh A6 je precenjena kahla. Vsak pol cenejši Superb ga nese ko šus. Keš je pa tvoj, tko da ne jokat. In men zelo visi dol, kaj ti voziš. Mi pa ni jasno, kako se ljudje odločijo med krogci in zvezdo, ker krogci so sam preoblečen Ubervagen, zvezda.... od E dalje pa nekaj povsem drugega. In seveda si ne delam utvar, da je C5 boljš od A6, sam za 3x dražjo škatlo bi pričakoval, da bo vsaj blizu Mece, pa je zelo daleč od tega, pač kahla reda Superb.
Ne bodo, ker ni take izgube vrednosti, ker pri nas se kupujejo le tri leta stari ulaufani hohwagni .Treba je priznati, da se da na alterju vsaka tema zasrati. Mene je zanimalo, če bodo slovenski rezultati stroškov z vozilom primerljivi z nemškimi, ki jih najdemo na ADAC-ovi strani. Očitno iz te moke kruha ne bo.
Takim znalcem se je treba samo priklonit.
Ajde, citat..... Kje sem kurcal ubervagen....mislim, da sem prej krogce. Ubervagna ti je pa kolega postavil točno tja kjer v resnici je, ljudski avto.Kurca tisto česar nima in hvali kar sam vozi. Torej, ravno tisto kar očita lastnikom "uberwagnov".
Klasična smer, ko sam nakažeš, da je ubervagen sam avto, čeprav ga celo pohvališ.Tale tema ima potencial za najbolj debilno v zgodovini foruma. Gremosiudemerit.press
Kakšni okvirji, kakšno breme.. ni ga. Ampak ponavadi je tako, da eni majo eni pa nimajo in pri večini se tudi navzven vidi. So izjeme, ampak redke in gre bolj za vaške posebneže v obe strani. Lokalno je en milijonar (bil na lestvici pred časom tisti 100 najbogatejsših v slo) nazven mu teka nebi pripisal, samo stacka za hčero, nič si prav ne privošči vsaj tako izgleda, drka pa zaposleni če vozi kdo rabljen avto višjega cenovnega razreda (sam si ga "ne upa" privoščit). pač takšne imamo. Posebneže. Z okvirji.Teli tvoji okvirji izgleda so ti res breme... To je miselnost revežev in malomescanov, preskok se pa naredi, ko imaš toliko, da ni nobene potrebe se delati, kot da imaš, ker... Imaš.
Pffff. Sama plastika.
cappy sej smo ugotovili, da ni razlik v stroških (med rabljenim in novim) ne glede na class avta.
hehe v svojem clasu, ne primerjat različne klase oziroma ne primerjat b segmenta z luxuzom.pa ne me zajebavat zdaj, gledam sedmice za par k€ in bom tožu alter za zavajanje če ne bodo stroški na ravni cliota!!!