ja, in moje so še "made in turkey" ... sej za letne to sicer mogoče sploh ni slabo, po drugi strani pa nisem niti vedel, da turki delajo gume ...Kar se bridegstona tiče moje zimske so bile 3jo sezono na dežju nevarne in sem jih menjal kljub dovolj profila
samo eni res ne znate brat, anede? preberi zgoraj, zakaj sem v dilemi. ker sem imel dve popolnoma razlicni izkusnji s starejsimi pnevmatikami - ene so na mokrem drzale ko pes jeza, druge so na suhem drsele … oboje starost 5 sezon … po drugi strani sem imel pnevmatike, ki so bile po dveh sezonah za stran, ker so se bocnice zvozile in so se podajale.O bog nam pomagaj, v kakšnem stanju imate eni avte.... v čem je point varčevanja pri edini stvari, ki te drži na cesti? Bognedaj, da preden "sprobaš v dežju"", kakšne imaš, ti na cesto prileti otrok in boš moral zavirat silovito.... eni ste res popolnoma neodgovorni.
O bog nam pomagaj, v kakšnem stanju imate eni avte.... v čem je point varčevanja pri edini stvari, ki te drži na cesti?
Ne vem no, moj pes ne tika ježa, kaj šele da bi ga držal.samo eni res ne znate brat, anede? preberi zgoraj, zakaj sem v dilemi. ker sem imel dve popolnoma razlicni izkusnji s starejsimi pnevmatikami - ene so na mokrem drzale ko pes jeza, druge so na suhem drsele … oboje starost 5 sezon … po drugi strani sem imel pnevmatike, ki so bile po dveh sezonah za stran, ker so se bocnice zvozile in so se podajale.
in te, ki jih imam zdaj, na suhem drzijo odlicno, zato sem pa v dilemi …
Prehitro in neprevidno voziš, če moraš silovito zavirat, zaradi otroka na cesti.O bog nam pomagaj, v kakšnem stanju imate eni avte.... v čem je point varčevanja pri edini stvari, ki te drži na cesti? Bognedaj, da preden "sprobaš v dežju"", kakšne imaš, ti na cesto prileti otrok in boš moral zavirat silovito.... eni ste res popolnoma neodgovorni.
Bravo, tale je pa za v anale največjih neumnosti ki sem jih prebral kle gor....Prehitro in neprevidno voziš, če moraš silovito zavirat, zaradi otroka na cesti.
jest se bol čudim vsem, ki vam otroc dnevno skačejo na cestoBravo, tale je pa za v anale največjih neumnosti ki sem jih prebral kle gor....
dobr ti to zaključke vlečešČe si pa tudi ti med tistimi nadasi, ki mislijo, da je zaviranje v sili namenjeno zgolj dirkačem, te pa sedaj po tvojih 700 kkm pozivam, da vrneš vozniško.
Guma 2019 ni stara 6 ali vec let. Raje povej kaj je bolje -tako od oka- 5 let stara guma, ki je na testu zasedla prvo mesto, ali nova, ki je na testu (takrat) zasedla recimo 10. mesto (recimo kaka fulda vs zmagoviti mihelin ali konti...).Očitno sem dregnil v osir... spet tukajšnji strokovnjaki vedo več, kot vse doslej opravljeni testi pravih strokovnjakov. Vedno ista zgodba. 6 ali več let stara guma na avtu ne more imeti istih lastnosti kot nova ali dve, tri leta stara, me noben ne bo prepričal. Guma na vremenu "propada" oz. se stara. Pa če voziš avto ali pa ta stoji. Če pa nekomu ni jasno, da razlika v zavorni poti nekaj metrov lahko pomeni konkretno večjo škodo ali poškodbe, pa ne morem pomagat. Čakajte, da boste stestiral v kritični situaciji, pa potem ugotavljajte, ali se je splačal šparat al ne....
Lepa slovenska besedica če je spredi, tako da ni bil zaključek.dobr ti to zaključke vlečeš