Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Kar se DOT-a tiče, kupiti 1 leto stare gume kot nove ni najboljši biznis.
Bravo! zgleda, da ima ženska več znanja kot pa vsi goliči tukaj gori..Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Vedno je veljalo da naj bi odležale vsaj pol leta, AMPAK ker skladiščenje stane jih in vsi samo dot gledajo jih prodajajo kot vroče žemljice, kdo je na slabšem.
! leto star ? Kje? Kvečemu modelno leto.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Bravo! zgleda, da ima ženska več znanja kot pa vsi goliči tukaj gori..Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Vedno je veljalo da naj bi odležale vsaj pol leta, AMPAK ker skladiščenje stane jih in vsi samo dot gledajo jih prodajajo kot vroče žemljice, kdo je na slabšem.
Še to si preberite, pa počasi zaključimo.
A so tebi po parih dneh žemlje isto dobre kot tiste frišne še topleCitat:
Uporabnik sandra pravi:
Vedno je veljalo da naj bi odležale vsaj pol leta, AMPAK ker skladiščenje stane jih in vsi samo dot gledajo jih prodajajo kot vroče žemljice , kdo je na slabšem.
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Hoičem samo povedati da je naenkrat ratalo moderno dot brat( prej ni nobenega brigal)
in kdo tukaj profitira? Fabrika ki jih nerabi skladiščit in vulkanizerji ki imajo minimalne zaloge.
Smo da so na koncu srečni uporabniki ki jih dobijo še tople
Evo, tukaj pa punca vse alterznalce pelje scat.Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Hoičem samo povedati da je naenkrat ratalo moderno dot brat( prej ni nobenega brigal)
in kdo tukaj profitira? Fabrika ki jih nerabi skladiščit in vulkanizerji ki imajo minimalne zaloge.
Smo da so na koncu srečni uporabniki ki jih dobijo še tople
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ksz
a bo dovolj, da povem, pa da zakljucimo, da sem velik del delovne dobe delal v gumarski fabrki (pa ne kot cistilka recimo)in da so skoraj vsi kemijsko- fizikalni razvijalci (DR, Mag, ing ipd) moji znanci oz kolegi?
Moj post je bil isto s tem namenom, namreč gume sem dobil z dokaj svežim dot-om. Jih je pa znanka dobila tudi z lotom iz prejšnjega leta, pa ravno tako "delajo".Citat:
Uporabnik jello pravi:
Napisal si, da je praksa, da gume dobiš z lanskim letnikom, ostali, ki nimamo take izkušnje, pa smo napisali, da smo dobili gume tekočega letnika, stare ponavadi nekje 2-3 mesece. In to nima popolnoma nobene veze s tem, kaj si ti delal inženirjem v gumici, standardu ali jugočeški.
In bo po vsej verjetnosti vsaj delno suha zaradi sublimacije vodeCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
Žemljo seveda lahko tudi zamrzneš in jo čez 6 mesecev odmrzneš.
Žal to nič ne pove.Citat:
Sem pa se vozil že z gumami (debica) starimi 8 let, pa so bolje držale kot stare 4 leta (goodyear). Resda ne istih dimenzij ter ne na istem avtu in v istem časovnem obdobju ampak...
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Napisal si, da je praksa, da gume dobiš z lanskim letnikom, ostali, ki nimamo take izkušnje, pa smo napisali, da smo dobili gume tekočega letnika, stare ponavadi nekje 2-3 mesece. In to nima popolnoma nobene veze s tem, kaj si ti delal inženirjem v gumici, standardu ali jugočeški.