Ne, najbolje je, da tam klikneš na zahtevek za skupno ceno. Mislim, da je tam kjer je mail do prodajalca.Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Pol najboljš da shranim mail, da si nebo kej zmišljeval pol
Rahel popravek: pri nas greš na svojo lokalno pošto.Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz
Ali kdo ve, kako je s carino, če dobiš stvar iz Hong Konga v Italijo? Pri nas greš iskat na carinsko pošto v Murgle, kako je pa v Italiji to?
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Rahel popravek: pri nas greš na svojo lokalno pošto.Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz
Ali kdo ve, kako je s carino, če dobiš stvar iz Hong Konga v Italijo? Pri nas greš iskat na carinsko pošto v Murgle, kako je pa v Italiji to?
Kolikor pa vem je v Italiji zelo velik problem z učinkovitostjo njihovih organov, tako da, če že, bi jaz pošiljal v Avstrijo. Glede davčnih bremen pa žal ne bi vedel.
Verjetno imaš omejitev na kreditni kartici že doseženo oz. manjšo od 350 funtov. Če pa to ni to, pa imaš help kontakt na PayPalu. Odgovarjajo precej hitro (cca. 1 dan).Citat:
Uporabnik peterm pravi:
mene pa zdej zanima sledeče..
kupil sem fotič za cca 350 funtov..
ampak je zdej problem ker mi neče paypal tolk naenkrat potegnit dol..
kje je fora..
Točno tako. Oboje imaš prav. Najlažje je kar po mailu poslati print screen PayPala in je.Citat:
Uporabnik GTI_Fan pravi:
Ja, samo ta dokazila jim lahko pošlješ tudi po mailu ali faxu, potem pa ti poštar zvoni doma s pošiljko. Če pa te ni, prevzameš na lokalni pošti.
V Italiji pa je pošta res na psu... Nekateri prodajalci so pripravljeni poslati paket v 3 PM, v Italijo pa pod nobenim pogojem...