Pošta Slovenije

Tomas

Pripravnik
6. avg 2007
539
18
18
Stari zdaj pa si nehaj izmišljat. Cela tvoja zgodba mi smrdi od začetka. Kaj si od Express one zaposleni in so ti dali jurja, da pljuvaš po Pošti?
Pošta VEDNO pokliče in nikoli ne pušča paketov, če se predhodno ne dogovoriš.
Edino kar smrdi so tvoje kre... izjave. Žal imam kar nekaj slabih izkušenj z pošto ampak ta se z to zadevo ne more primerjat. Pošiljatel mi je poslal sliko pošiljke ob oddaji, kjer se jasno vidi naslov in telefonska številka. In ni prvič, da je prišlo do težav, čeprav so imeli na paketu vse napisano. Zadeva je že prijavljena, njegovemu nadrejenemu in tudi možje v plavem so seznanjeni. Pa naj rešijo.

• Všeč mi je
Reactions: motofrik in jest5

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.623
113
V zadnjem času mi kot po tekočem zgubljajo.

Zadnja cvetka je, da na AE piše “Your package has been changed to self-pickup. Please go to the designated pick-up point to collect it.”
Dvomim, da izgubljajo. Verjetno imaš za dostavljavca enega navadnega dihurja, ki se mu ne ljubi dostavljat in nese robo brez obvestila direkt na najbližji petrol, kjer si pa seveda vzamejo provizijo,

To mi je enkrat en naredil. Ne dosežeš ničesar in EO se ne odziva na popolnoma nič. Lahko aliju težiš pa ti za kak paket rata povrnitev denarja.

Drugače pri meni za EO že dolgo dostavlja en fant in nad njim nimam nobenih pripomb.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.635
2.680
113
še v SLO - ampak komaj
Dvomim, da izgubljajo. Verjetno imaš za dostavljavca enega navadnega dihurja, ki se mu ne ljubi dostavljat in nese robo brez obvestila direkt na najbližji petrol, kjer si pa seveda vzamejo provizijo,

To mi je enkrat en naredil. Ne dosežeš ničesar in EO se ne odziva na popolnoma nič. Lahko aliju težiš pa ti za kak paket rata povrnitev denarja.

Drugače pri meni za EO že dolgo dostavlja en fant in nad njim nimam nobenih pripomb.

O kakem Petrolu ti to? In kako naj vem, da je na Petrolu?
Resno sprašujem, ker do zdaj EO nikoli ni puščal nikjer drugje. To, da niti pozvoni, čeprav smo doma, me niti ne moti toliko - puščajo pod balkonom.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.796
550
113
42
povsod malo
  • Všeč mi je
Reactions: gr69

tomi

Guru
1. sep 2007
18.670
9.891
113
40
MB
Postarji poklicejo bolj zaradi sebe kot pa zaradi vas strank. Poklicejo pa. Razen ce so butli.
Pameten sploh ne troga zraven robe ki je ne bo dostavil ampak si kar zjutraj listke izpolni :evil:

jezek

Guru
24. jul 2008
3.633
1.527
113
Pravilo je da ni pravila. Edini ki pa vecinoma NE poklicejo in pustijo listek, ali pa kar paket v vhodu bloka, so Pošta-rji. Je pa res, da v nasem naselju velja, da se paketi kar puscajo v vhodu bloka, potem pa folk pobere kar mu pripada. Vcasih po vec dni se valja tam, izginilo pa ni se nikoli nic. Posta klice morda v 10%, ostali pa v 90. Cifra je na paketu vedno.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.555
1.757
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Pravilo je da ni pravila. Edini ki pa vecinoma NE poklicejo in pustijo listek, ali pa kar paket v vhodu bloka, so Pošta-rji. Je pa res, da v nasem naselju velja, da se paketi kar puscajo v vhodu bloka, potem pa folk pobere kar mu pripada. Vcasih po vec dni se valja tam, izginilo pa ni se nikoli nic. Posta klice morda v 10%, ostali pa v 90. Cifra je na paketu vedno.
Ne bom nikogar branil, ker se je na pošti tudi ogromno spremenilo, kar se tiče zaposlenih, ampak govorim iz lastnih izkušenj in izkušenj sodelavcev, zato ti lahko govoriš kakor hočeš. Pa ne delam na Pošti pol leta....