S-max 2.0 TDCi TITANIUM 120kW

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.831
113
Temu se zelo elegantno izpgnes tako, da me pises o razlogu, temvec zgolj da gledas ta avto.
Ali se morda hoce nekdo pohvalit, da pricakuje otrok. Ampak tudi za to je drugi forum.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Ps: Nabavljate te zadeve za enega ali dva froca. Looool. A ce jih boste imeli 3 boste nabavili ze Transporterja ali bo treba mini avtobus?

Zakaj si nebi olajšal transporta, če se pa da to in še relativno poceni po vrhu. Če maš 3 froce je s-max že knap, za morje
je že truga potrebna.

Pol ljudje rečejo "ja mi smo se leta 88' z pejekom in tremi otroci peljali na morje!", ja sej ste se, samo zraven ste meli 4 cote pa
ste na morju prali. Danes gre s frocem na morje vse od pecikla do vozička preko napihljivega bazena, blazine, žlauha,...

Zakaj pa ne? Nenazadnje pa transportiraš svoje največje bogastvo in je v tem bolj varno kot pa v kakem meganu karavan, ko
vate prileti spuščena honda.

Eni tako pišete kot da ste fauš, mater prav z užitkom gledam sestrično ko se s tremi otroci prinese ia ovinka v Vianotu, odpre
kuferam, pol pa se začne veselica s skiroji in pecikli, žogami in kotalkami.

Še vedno boljše tak, kot pa za isto ceno A4 s polno opremo, pa samo da se vidi raskoš, uporabnost pa 3x manjša ob istih stroških.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.703
9.919
113
40
MB
to je vse res, samo pri nas večina ko dobi prvega otroka že take avte kupuje
grin1.gif
za 3 je totalno sprejemljivo ker že treh zicov ne spraviš v vsak avto

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ti novi Fordeki so zelo simpatični, sploh novi C-max, edino ne vem, če bi dizlu zaupal.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Jaz sem tudi tega S-maxa vozil en teden. Meni je bil avto fantastičen, odlična lega, ogromno prostora, kvaliteta izdelave kar dobra, če bi kupoval tak tip avta bi ga imel zagotovo v ožjem izboru.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Odličen je ja, le znotraj je ocena -1. Tista grda cenena srebrna plastika. Res mi ni jasno kaj so si mislili ko so ga oblikovali. Sicer pa v kolikor bi imel notri normalno armaturko oz. plastiko bi bil res topiæ. Ti Fordov dizli pa itak nikoli niso bili slabi...ali?

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.831
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Še vedno boljše tak, kot pa za isto ceno A4 s polno opremo, pa samo da se vidi raskoš, uporabnost pa 3x manjša ob istih stroških.
Za ceno S-Maxa boš dobil kvečjemu golo A4-ko.
Če se ti gre za varnost lahko kupiš najbolj varno limuzino v tem razredu. Bo še vedno bolj varna kot S-Max.

Glede treh frocov ajde, je fajn met S-Max-a. Za enega pa sorry, je to zgolj izgovor. Naj napiše, da bi rad imel tak voz makar zato ker je hud, ne pa, da sam sebi laže, da zaradi froca pa sedaj rabi tak avto.

In še enkrat: lahko imaš enega froca in S-Maxa, pa ti bo še vedno premalo, ko boš šel na dopust. Ker kolikor prostora imaš ga zafilaš in ti še vedno za nekaj zmanjka. Seveda je pol ali še več tega brez veze jemat s sabo. Se še sedaj živo spomnim kolega, ko je šel na dopust s faking Ducatom. Pa mu je punca še vedno jamrala, da nekaj pa niso mogli vzet s sabo. Ob ENEM otroku. Jeba...

damo

Majstr
4. sep 2007
1.024
153
63
Hehe, midva sma šla z enim frocom na morje z Vitejem. Tamali avto (A6 avant) je ostal doma. Čez kamot ga ni.

Aja, take avte mama ker so nama všeč in ne zato ker imama otroka.

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.831
113
Citat:
Uporabnik damo pravi:
Aja, take avte mama ker so nama všeč in ne zato ker imama otroka.
No, to je to. Pač hočeš imet, ker ti je všeč in ga imaš. Ne pa, da imaš za izgovor ENEGA otroka za nakup S-Max-a. Loool.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ponoči ti v oči sveti gromozanski zaslon med števci, za povrh vsega z belim ozadjem. Mogoče se ga da izklopit, ampak to je bil zame dovolj velik razlog da avta nebi kupil nikoli.
Se da nastavit jakost osvetlitve. Vsaj pri mondeu je tako. Tako da ponoči ni moteče.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
KSZ
Pa sej nakup S-Maxa ali kaj podobnega ni nek čudnega
shocked-1.gif

Sam imam Karavana v katerega gredo 3 gorci in mi ni treba dajat gor na streho, je pa res da moram zice dol dajat in zadnje kolo.

Naslednji avto bo še višji (npr: Kangoo) iz tega razloga in raj bi sedel višje pa ne zaradi EMŠA
grin1.gif

Tko da se meni nakup takega enoprostorca sploh ne zdi zgrešen
ne-ne-1.gif

LP.S

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.831
113
Sej ni point nakup, temveč kvazi razlogi za to. Kupi magari Cayenna, ampak ne razlagaj, da si ga kupil zato, ker imaš pa sedaj enega froca. Reč, da si ga kupil zato, ker si ga lahko, ker se hočeš pred sosedi ven vreč, whatever, sam ne vleči otroke v to...

Nazadnje urejeno:

slafari

Pripravnik
12. sep 2007
83
0
6
evo. sem vozil in sem NAVDUŠEN. obljubili so mi sicer titaniumS, pa mi je že brez S dovolj športna lega za to višino.
Vse testne avte peljem na isto traso, iz Zaloga malo naprej po dolini Besnice. v tistih ovinkih se avto hitro pokaže in S max očara.

se pa pri mehaniki hvala konča, notranjost mi je čist mim. zato ne razumem zakaj tako visoka cena. povpraševanje naredi svoje.

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.831
113
Sam koncept avta je odličen, ker ni kot en kombi.
Ko je prišel ven je bila čakalna doba 7 mesecev.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik slafari pravi:
evo. sem vozil in sem NAVDUŠEN. obljubili so mi sicer titaniumS, pa mi je že brez S dovolj športna lega za to višino.
Vse testne avte peljem na isto traso, iz Zaloga malo naprej po dolini Besnice. v tistih ovinkih se avto hitro pokaže in S max očara.

se pa pri mehaniki hvala konča, notranjost mi je čist mim. zato ne razumem zakaj tako visoka cena. povpraševanje naredi svoje.

No, zdaj si pa opisal tipičnega Forda
smile-1.gif

Pa cena, mal primerjaj, niti ni tolk... Včasih se je S-maxov prodalo pri nas 2x več kot vseh ostalih v razredu skupaj. Tko da nekaj že mora bit posebnga. To je pač, ni neki na prvi pogled privlačen, kinetic design zdaj vsaj odvrača ne več, pol ko pa pelješ, je pa Ford vedno prepričal. Je res da moraš malce kompromisa narest pri notranjosti, ampak se očitno da (meni feeling na volanu pomeni več kot pa neki materiali, seveda dokler neki ni tolk sfaljeno da kar seva). Pač če si hotu velik placa, variabilno notranjost, pa da se avto ne pelje kot kombi ampak še vedno kot avto, je to to.