Upam, da priporoceno oziroma zahtevaj potrdilo (pisno), da so odstopno izjavo prejeli.
Vsega ostalega ne bom komentirala, sem pa obsedela v nejeveri.
Ja, priporočeno, pa fotografirano, kaj sem dal v kuverto. Obenem sem dopisal, da paketa nisem dobil in ga bom ob morebitni dostavi zavrnil. Zdaj se sam sebi zdim osel. Upam, da še kdo ne nasede. Brezplačno ni nikoli brezplačno.Upam, da priporoceno oziroma zahtevaj potrdilo (pisno), da so odstopno izjavo prejeli.
Če misliš moje... žal je res. Pred 20+ leti je ena ženska prodajala neko ponev..teflonski premaz, masivna... je mamo prepričevala, kako super zadeva je, da pri peki palačink da le dve kaplji olja, ne rabi več... zadeva pa draga...hudo draga. Sem rekel, da 'nikoli ne bi privarčevala toliko olja, kot je ta ponev draga''.. in je šla. Je prišla drugi dan nazaj, ko sem bil v službi in jo prodala mami na trajnik.... Zgodovina se ponavlja.. človek z leti počasneje misli.... res mi ni kliknilo takoj. K sreči nisem vzel na trajnik, kot je bila možnost...tam pa bi reč bila malo težja za stornirati. Upam le, da ne bo kakšnih dodatnih kolobocij z njihove strani.Se vedno ne vem, ce gre za sarkazem ali je res
Za ta denar pa mora pomagati.Poznam par, ki je kupil tisto prevleko ali kaj že za 1600 eur. Pravita, da je super, pomaga
Nic ne pravim, nategune je treba preganjat. Ampak da preprostezi na forumu napadajo dopolnila povprek, oz se spravljajo na neke priznane firme je pac narobe. Prehranska dopolnila si v usta tlačite vsi. Ali pa vam jih je mama. Jod v soli, d vitamin, c vitamin, omega 3, kalcij in podobno...goltate vsi. Ko pa je ime malo bolj kompleksno pa zatiltate...