za otroka mi je jasno, da ne želiš, da ti kaj prčka in pošlje sodelavki kak sms)Android ima to, npr. Samsung. Jaz tudi uporabljam npr. tablico zase in otroka z različnim profilom, da je manj možnosti za kakšno bedarijo + na otroškem profilu se lahko vse časovno/ali po aplikaciji omeji.
Btw, ali lahko uporabniške profile dodaš na namizje v obliki widgetov, da so recimo takoj dostopni ko klikneš nanj ali pa je potrebno brskati v menijih za dostop do profila?Android ima to, npr. Samsung. Jaz tudi uporabljam npr. tablico zase in otroka z različnim profilom, da je manj možnosti za kakšno bedarijo + na otroškem profilu se lahko vse časovno/ali po aplikaciji omeji.
Tale tema:
Telefon za najstnico
drži kar si napisal, sam dat recimo cele delovne počitnice v telefon je kretenizem, sploh ker potem tekom leta najstnik ugotovi da bi še mel to pa ono in za te zadeve potem zmanjka. Drugo je pa tudi pa povprečen fon v zgoraj omenjem budgetu ponuja toliko da ga mladina do konca niti ne izkoristi...alter.si
me je spodbudila, da vas nekaj vprašam. Veliko je govora, kaj neki najstnik potrebuje od telefona. Za 300€ je dober... Se strinjam, vprašanje pa je, kaj ostali počnete, da za vas pa ne bi bil dober.
Po razmisleku mi pridejo naslednji scenariji, ki dvigujejo pricetag:
- velikost zaslona. Trenutni formati so itak kar neki... Ali je prevelik ali premali (za urejati kaj, privesek PCja za oddaljeni dostop ipd). Kaki Open prinese k mizi nekaj več..
- kvaliteta fotoaparata. Sploh za take kot sem jaz, ki potrebujejo vso pomoč, ki jo lahko tehnologija nudi, da pokompenzira
Kaj hudica počnete na telefonih, da pa potrebujete kaj za vec kot 300€ kot naj bo potreboval najstnik, ki vseeno mislim, da so s svojimi filmcki in igricami bolj heavy userji kot ta stari? Vsaj kar se zahtev strojne opreme tice, da sfolga...
Prosim, da se specificira tocno doloceno stvar, ne mi s forami, da jaz ne znam uporabljati telefona, pa ne vem, kva vse folk pocne, da rabi. Ta "vse" me zanima, kaj je.
DSLR zaradi velikosti ne moreš dat za referenco za potovanja. Ja za safarije. Drugače pa Ricoh GR serija ali nekaj v tem rangu velikosti in senzorja. Zadostuje za vsa potovanja. Bo telefon rabil nekaj časa za izvabit dušo iz kadra kar premore fa.Zelo enostavno, dražji telefon ima po pravilu boljši ekran, ki se dobro vidi tudi na soncu. Cenejši pač praviloma ne. Mislim, saj vidi se, ampak.. v povezavi s točko 2. dober fotoaparat. Kot nekdo, ki veliko potuje, je treba tudi veliko sliakt. Boljši telefoni sedaj že zmorejo vsaj toliko, če ne celo več, kot kompaktni fotoaparati in so slike že zelo OK. Navadil sem se zato, da ne nosimo niti več DSLRja s sabo okoli, ker, po pravici, za slikat je neroden, ne morem ga imeti s sabo na kolesu ipd
DSLR zaradi velikosti ne moreš dat za referenco za potovanja. Ja za safarije. Drugače pa Ricoh GR serija ali nekaj v tem rangu velikosti in senzorja. Zadostuje za vsa potovanja. Bo telefon rabil nekaj časa za izvabit dušo iz kadra kar premore fa.
Ima vse to.če je vaserdiht, ima 5g in ima google okolje, potem