Smo pred tem, da bomo imeli prvič 'First lady', prvo damo po ameriškem vzoru? | 24ur.com
Pojavljanje partnerke predsednika vlade Roberta Goloba Tine Gaber na uradnih posvetovanjih, sodelovanje pri Strateškem svetu za prehrano, še posebej pa intervju, katerega del smo objavili v oddaji Preverjeno, močno presegajo vsakršno delovanje, udejstvovanje prejšnjih partnerjev in partnerk...www.24ur.com
Omb če pa komu sedaj ni jasno, kakšno vlogo imajo mediji in zakaj je boj za njih, potem pa tudi ne vem.
“Tako kot uspeva ministru Danijelu Bešiču Loredanu, sem pričakoval, da bo uspelo tudi ekipi na ministrstvu za finance. Pa jim ni. Zato nase prevzemam komunikacijo in usmeritve na tem področju. Ne bežim od odgovornosti,” je poudaril predsednik vlade.
Stari ti pol zadev ne razumeš. Žal. Idealen kandidat za PR spine in MSM.
Kaki reflektrji.... poden od medijev. Pozabili so napisat "Oglas plačala stranka Gibanje sloboda". Vse je samo PR in poskus nabiranja točk in priljubljenosti. Kdo, povdarjam; ima malo soli v glavi, ve kaki podli medijski prijemi so to.očitno obema pašejo reflektorji!
sicer pa, a ni vseeno, kaj njegova babnica počne? dokler ne počne kaj v nasprotju z zakoni in morali.
jaz sem mislil da je samo naiven, pa je zgleda butast, in naiven.Stari ti pol zadev ne razumeš. Žal. Idealen kandidat za PR spine in MSM.
Vsekakor ga to ne naredi ljudskega. Meni je le poglobilo antipatijo.Mislim pa da ni najboljša taktika. Priležnico, ki je razdela družino in otroke izpostavljati kot prvo damo, žena original pozabljena, Tina nasplošno antipaticna…. Bi znal biti kontra učinek.
Verjetno ni nova fora, se je pa vsekakor za vprašati, kakšen je to človek, ki hodi par let v istih razcapanih cunjah.jao, sej ne morem verjet, koliko dela si daje desna stran s temi cunjami!
a to je kakšna nova fora, da se samo še te cunje gleda?
Kaki reflektrji.... poden od medijev. Pozabili so napisat "Oglas plačala stranka Gibanje sloboda". Vse je samo PR in poskus nabiranja točk in priljubljenosti. Kdo, povdarjam; ima malo soli v glavi, ve kaki podli medijski prijemi so to.