Pozabil si da sem jaz poklical in bil pri večini teh "strokovnjakov" za zaščitno opremo in pri večini celo bil na lokaciji.Jaz sem zate (ja samo zate) 10 min namenskega casa porabil. Da bi ti pokazal pot do resitev problema. Ostalo je pa reakcija na iskanje novih problemov in ne resitev
Vsi imajo kataloge zaščitne obutve več proizvajalcev in različnih modelov. Lahko naročijo - traja.
Ampak potem pa mene sprašujejo kateri mi bi lahko bili prav ?!? Prišel sem v specializirano trgovino in jim jaz morem pravit kateri bi bil prav ?!????
Ja Mejduš kaj pa jaz vem kakšne so razlike med modeli in kaj tiste različne številke in črke pomenijo - pa saj v Sloveniji moraš biti expert če hočeš kaj dobit.
Po drugi strani pa kontaktiram prodajalca iz Nemčije iz onega linka. Mu v chatu obrazložim problem in mi takoj ve povedati v čem je težava.
In priporoča rešitev. Preverim in res tisti ponujeni modeli omenjajo tudi mojo težavo z čevlji...
Kot kaže ni problem v obutvi ampak "expertih" v trgovinah.
Zdaj za vikend pa grem delat test. V tujino iskat te zaščitne čevlje pa da vidim če bo isto kot pri nas.