Pocasi ga imajo posredno dovolj tudi v koaliciji
Interpol preiskuje?Prav obratno, vi verjamete vse, kar vam servira NoraTV in "Kdo vam laže". Ali so vam že znani rezultati Interpolove preiskave računa v Romuniji?
"Ljudje" = Javni sektor?puška gre počasi v koruzo...
Mislim pa kako se to izraža javno vsem na očeh? Pa kako svobodnjaki to dovolijo? Ali so morda alergični samo na hude besede, namenjene njim?Stekli psi so samo zato, ker so opozorili da Neža ne sme soditi, ker je vpeta v tiste zadeve
Na eni strani srbija....na drugi Slovenija...Po sliki sodeč samo pozirajo nasproti fotografa.
Smeh! Najprej piši po slovensko potem se bova pa naprej pogovarjala!izjava leta. ti imaš tudi žlaprdke, da take voliš
ni ne, je slovenska iz časa SFRJ. Mogoče stari ne ve, da SFRJ ne obstaja več.Če pogledam to sliko - v Sloveniji vlada policijska represija?
Mimogrede - si kdaj slišal za heraldiko, "HERALDIKA je specializirana za simbole na osnovi grboslovnih (heraldičnih) in zastavoslovnih (veksiloloških) zakonitosti."
Zastava NI jugoslovanska
Ne, resno brez heca. kaj so mislili?
Mislili?Ne, resno brez heca. kaj so mislili?
jaz pa imam še vseeno 0,001 % upanja, da je uvidel da so ti wokeci v koaliciji bolniki, pa jih bo probal skenslat pa (začel) vodit vlado kot odrasel.Pocasi ga imajo posredno dovolj tudi v koaliciji
Jaz sem kolega pred volitvami vprašal, če je videl, da bo Golob obdavčil SP-je? Pa je rekel, da je vseeno, da bo ziher boljs kot zdaj pod Janšo. No zdaj mu res ni vseeno, ker ima poleg SPja tudi dve stanovanji, ki mu jih bodo obdavčili. Se počasi zaveda, da imajo odločitve na volitvah lahko posledice in je potrebno volit z glavo ne s srcem.Ne, resno brez heca. kaj so mislili?