Planet Golob

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.061
4.253
113
Ja, Kučan je že v akciji. :bonk:
Računamo na naš glas ljudstva
1679993772830.png

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Ne bi se čisto strinjal s teboj- imaš ljudi, ki vstopijo v politiko s ciljem, da "spremenijo " oz. kaj dobrega naredijo v korist države, so entuziastični in dobronamerni.

Na drugi strani pa imaš recimo jim "stare" stranke, po možnosti z dolgoletnimi, dosmrtnimi in nezamenljivimi voditelji, sestavljene v precejšnji meri iz (vodilnih) kadrov, ki izhajajo iz njim zelo "mrzkega prejšnjega sistema", seveda pa imajo pod seboj zelo indoktriniran podmladek, ki samo čaka, da bodo postali to, kar so sedaj njihovi šefi. Take stranke se seveda ukvarjajo v glavnem same s seboj in svojimi koristmi, ko se po nekih naključjih nekako zavihtijo na oblast.

Torej, če skrajšam, nismo vsi isti.

Alex

hehe... vstopijo ze s takimi nameni... bolj je vprasanje kaj vmes naredijo in kaksni izstopijo. ce ne igrajo po navodilih vecine, ga pa itak predcasno vrzejo ven.

zakaj pa v politiki ni nobenega znanstvenika, intelektualca, profesorja?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
hehe... vstopijo ze s takimi nameni... bolj je vprasanje kaj vmes naredijo in kaksni izstopijo. ce ne igrajo po navodilih vecine, ga pa itak predcasno vrzejo ven.

Kako ni? precej titulašev je, nekaj celo ddr, nato dr. ipd.
Maš od zgoraj navzdol dr.Janša, dr.Predalič, dr.Turk, dr.Olaj ,ddr.Snežič in tako naprej. Saj smo videli, kako so vodili prejšnjo vlado, čisto v skladu s (kupljenimi) titulami.:rolleyes:

Alex

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
hehe... vstopijo ze s takimi nameni... bolj je vprasanje kaj vmes naredijo in kaksni izstopijo.
Res redki vstopijo s takšnimi nameni, večina, ki glasno opletajo s temi nameni, ima pa lepo figo v žepu. Med take spada tudi Golob s svojimi svobodnjaki ali pa so (milo rečeno) samo izjemno naivni.

ce ne igrajo po navodilih vecine, ga pa itak predcasno vrzejo ven.
V bistvu se sami "vržejo" ven po tistem, ko mu večina sprememb nehotečih politikov ali pa "stricev iz ozadja" nameče dovolj polen pod noge.

Saj so ampak podvrženi politični miselnosti/ideologiji/whatever in ne sledijo etiki & morali.

• Všeč mi je
Reactions: sad

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Maš od zgoraj navzdol dr.Janša, dr.Predalič, dr.Turk, dr.Olaj ,ddr.Snežič in tako naprej. Saj smo videli, kako so vodili prejšnjo vlado, čisto v skladu s (kupljenimi) titulami.:rolleyes:

Alex
To je ocitna laz ali je res kdo kupil titulo?

Tako se naokoli govori v svobodi?

19. jul 2007
2.843
1.566
113

Alex
Spodobilo bi se, da bi dal na prvo mesto:

doktor znanosti s področja elektrotehnike - energetike

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
V svobodi se lahko vse govori, še nisi opazil? če že recimo bežno pogledaš strankarske SDS TV ( RTV, Nova ipd) vidiš, da razširjajo take laži, ki bi bile nedolgo nazaj vredne par let resta.:)

Alex
Mislim, da se zdaj v svobodi ne sme govoriti vse, si pozabil, da je en iz svobode dosegel, da so nam zaprli forum politika?
Tiste lazi, ki jih omenjas, pa kar sem napisi, da jih posredujemo omenjenim na twitere.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Res redki vstopijo s takšnimi nameni, večina, ki glasno opletajo s temi nameni, ima pa lepo figo v žepu. Med take spada tudi Golob s svojimi svobodnjaki ali pa so (milo rečeno) samo izjemno naivni.

V bistvu se sami "vržejo" ven po tistem, ko mu večina sprememb nehotečih politikov ali pa "stricev iz ozadja" nameče dovolj polen pod noge.

Saj so ampak podvrženi politični miselnosti/ideologiji/whatever in ne sledijo etiki & morali.

dobr, napisal si isto kot jest, sam še malo balasta si dodal.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
V svobodi se lahko vse govori, še nisi opazil? če že recimo bežno pogledaš strankarske SDS TV ( RTV, Nova ipd) vidiš, da razširjajo take laži, ki bi bile nedolgo nazaj vredne par let resta.:)
Res? Kar par let aresta vredne laži? Katere laži pa to in po kateri (veljavni) zakonodaji*?

*Po slovenski zakonodaji z Zemlje seveda, tista s planeta Golob me ne zanima.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf in sixpower

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
Mislim, da se zdaj v svobodi ne sme govoriti vse, si pozabil, da je en iz svobode dosegel, da so nam zaprli forum politika?
No ja no, uradna verzija je, da je šlo za samovoljno odločitev lastnika foruma. Res pa mi ni jasno zakaj zdaj Svobodnjak piše o nekih dogovorih o ukinitvi politike, tu sta pa potem samo dve opciji - ali se (spet) laže ali pa ve nekaj več in se je zagovoril (post #22 v tej temi).
Tiste lazi, ki jih omenjas, pa kar sem napisi, da jih posredujemo omenjenim na twitere.
:zmaga:

• Wow
Reactions: Svobodnjak