Koga takega pa imaš v mislih?Ne bi se čisto strinjal s teboj- imaš ljudi, ki vstopijo v politiko s ciljem, da "spremenijo " oz. kaj dobrega naredijo v korist države, so entuziastični in dobronamerni.
PR taktika, da ga naredi bolj srčnega, otroci, družina… akcija po Medianini raziskavi.Tolk ščiti svojo zasebnost, da jo pokaže na pop TV?
Imaš prav tak entuzijast je prišel na sceno pred okoli 15 imi leti, lepo je nabiral procente potem je pa postal nevaren tako levim kot desnim pa so ga pred volitvami zj3bal. Takrat sem zadnjič volil. Vse to je iluzija, da nekaj odločamo, ja pa ja. Ti ki so sedaj na oblasti si imeli le eno in edino agendo porazit Janšo in priti na oblast, kar z resursi ki so jih imeli ni nek dosežek rezultat je bil znan že daleč pred volitvami. Problem je sedaj ko imajo jaz bi rekel temu "kreativni vakum" in še vsi pijani jezdijo val zmagoslavja.Ne bi se čisto strinjal s teboj- imaš ljudi, ki vstopijo v politiko s ciljem, da "spremenijo " oz. kaj dobrega naredijo v korist države, so entuziastični in dobronamerni.
Na drugi strani pa imaš recimo jim "stare" stranke, po možnosti z dolgoletnimi, dosmrtnimi in nezamenljivimi voditelji, sestavljene v precejšnji meri iz (vodilnih) kadrov, ki izhajajo iz njim zelo "mrzkega prejšnjega sistema", seveda pa imajo pod seboj zelo indoktriniran podmladek, ki samo čaka, da bodo postali to, kar so sedaj njihovi šefi. Take stranke se seveda ukvarjajo v glavnem same s seboj in svojimi koristmi, ko se po nekih naključjih nekako zavihtijo na oblast.
Torej, če skrajšam, nismo vsi isti.
Alex
Ja prav imaš malo političnega agitiranja, pa fajtanja, mi fajtamo dalje ta zmaga! Nek tak slogan pa smo tam.no, pomoje bo treba prej še kaj pokazat.
Kdo pravi da bi lagal?zakaj bi lagal? a brez laganja ne gre?
Kupljene titule v politiki, kupljene v sodstvu pa smo vsi kupljeni!Kako ni? precej titulašev je, nekaj celo ddr, nato dr. ipd.
Maš od zgoraj navzdol dr.Janša, dr.Predalič, dr.Turk, dr.Olaj ,ddr.Snežič in tako naprej. Saj smo videli, kako so vodili prejšnjo vlado, čisto v skladu s (kupljenimi) titulami.
Alex
Tako je kar na ignor! Takim trolom ki dosežejo zaklepanje teme se reče super trol! In obstajajo skupnosti le teh! Če ti uspe zakleniti forum ti titula ne uide! In to taka nekupljena!nebi počakali da jim poteče zakup na forumu ko pa da hranite trola?
Še v življenju nisem sedel za mizo s psom in tudi ne mislim, tako da ne vem zakaj bi se šel to.A naredimo eno alter iniciativo in zaprosimo za sestanek pri Golobu. S podporo medijev seveda. Mogoče nam rata?
Zdaj bi moral logar naznanit da izstopa iz sdsaPR taktika, da ga naredi bolj srčnega, otroci, družina… akcija po Medianini raziskavi.
Podpora pada, Vesna je rekla “all in”, ali pa so adijo.Tolk ščiti svojo zasebnost, da jo pokaže na pop TV?
Ja prav imaš malo političnega agitiranja, pa fajtanja, mi fajtamo dalje ta zmaga! Nek tak slogan pa smo tam.
Še v življenju nisem sedel za mizo s psom in tudi ne mislim, tako da ne vem zakaj bi se šel to.
Ker plešem lahko tudi brez tega, da vidim njegov obraz.