Vojna v Ukrajini 2

Jamaican_Lion

Majstr
24. nov 2011
376
251
63
Kingston town
Kajne, ko zmanjka argumentov za resen odgovor, se pa spravite na osebne žalitve.
Zanimivo, točno veste, katere meje je Rusija priznala (vsaj tako mislite) Za Slovenijo pa ne veste, ali pa nimate jajcnapisat, ali je Slovenija država z mednarodno priznanimi mejami ali ne :)
Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami! Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami! Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami! Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami! Ruzija je napadla drzavo z mednarodno priznanimi mejami! Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami! Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami!Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami! Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami! Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami! Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami! Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami! Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami!

• Haha
Reactions: jest5

Jamaican_Lion

Majstr
24. nov 2011
376
251
63
Kingston town
Nimamo jajc napisat je reku mirzi. Pa dej zresni se pa se ne delaj norca iz normalnih ljudi. Mislis da je tvoja mentalna gimnastika nek nivo inteligence in neizpodbitno dokazuje ne vem kaj. ruzija je napadla suvereno drzavo, ce tvoj idolcek putler ne bi delal sranja bi si ti lahko privoscu kavo z mlekom, to da si ne mors je njegova krivda, pa tud tvoja in ne od Zelenskega, Bidna in ne vem koga vse se krivis.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.516
5.818
113
Šlo se je za to, da je sodišče razveljavilo tisti Hruščovov dekret, v katerem Krim podarja Ukrajini.
Pa sedaj ne najdem več tistega linka, (si ga žal nisem shranil) v katerem je navedena številka sodbe, datum, kraj... in vse drugo
Sploh ni tak težko.

10 sekund mi jwe vzelo

1737539838097.png

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in mosseero

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.559
-3.740
113
Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami! Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami! Slovenija je drzava z mednarodno priznanimi mejami!
No je le ratalo odgovort s težavo.
Zdej pa še povej, kje točno ta mednarodno priznana meja (ki naj bi jo priznala mednarodna skupnost vključno z Hrvaško) poteka.
Ali po sredini Piranskega zaliva ali malo bolj južno.

Ali je Burundi mejo priznal po sredini Piranskega zaliva ali tam, kjer je l. 2017 mejo predlagala sedaj propadla arbitraža?

Jamaican_Lion

Majstr
24. nov 2011
376
251
63
Kingston town
No je le ratalo odgovort s težavo.
Zdej pa še povej, kje točno ta mednarodno priznana meja (ki naj bi jo priznala mednarodna skupnost vključno z Hrvaško) poteka.
Ali po sredini Piranskega zaliva ali malo bolj južno.

Ali je Burundi mejo priznal po sredini Piranskega zaliva ali tam, kjer je l. 2017 mejo predlagala sedaj propadla arbitraža?
Lol model, a mislis da se mi da s tabo na forumu pisat in "kregat"? Vsake tolk te malo trolam (in tvoje somisljenike) ker nimam nic pametnejsega za delat, ponavadi med tem k serjem na wc-ju, drugace me pa tolk boli k.urac za tebe da mi na misel ne pride da bi se zapletal v nevem kake debate s tabo.
Podpiram Ukrajino, zelim si da vrzejo ruze ven in to je to. Pogovarjaj se ti sam a sabo.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Ruska federacija je leta 1991 priznala Ukrajino v mejah, kjer je Krim del Ukrajine. Pozabi Hruščeva, njegov odlok od leta 1991 nima pomena. Zadnja mednarodno priznana in tudi s strani obeh držav priznana odločitev je bila, da je Krim del Ukrajine. Nespremenljivost državnih meja je univerzalna.

In meje je potrdil Jelcin

https://en.wikipedia.org/wiki/Russian–Ukrainian_Friendship_Treaty

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.949
2.315
113
Konec upanja za RU v Siriji. Jim bodo pustili, da orožje poberejo ali bodo vse zaplenili v pristanišču? :evil:

The new Syrian government has terminated the lease contract of the Tartus port to the Russian state, effective immediately. Originally, it was scheduled to run until the year 2068. The Russian chapter in Syria is now formally over.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.559
-3.740
113
Lol model, a mislis da se mi da s tabo na forumu pisat in "kregat"? Vsake tolk te malo trolam (in tvoje somisljenike) ker nimam nic pametnejsega za delat, ponavadi med tem k serjem na wc-ju, drugace me pa tolk boli k.urac za tebe da mi na misel ne pride da bi se zapletal v nevem kake debate s tabo.
Podpiram Ukrajino, zelim si da vrzejo ruze ven in to je to. Pogovarjaj se ti sam a sabo.
Manj bi se zamudil, če bi namesto zgornjega klobasanja jasno napisal, kje točno je Burundi in mednarodna skupnost (vključno s hrvaško) priznala mejo v Piranjskem zalivu - po sredini zaliva ali bolj južno?
Ali pa če ne veš in to ne obstaja, da bi priznal, da Slovenija nima mednarodno priznanih mej.

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.949
2.315
113
Tako kot sem rekel pred volitvami, Trump zna izsiljevati. Vzemi ponujeno ali pa boš najebal v tri krasne.

Če Trump ponudi zamrznitev fronte in napotitem tujih vojakov na DMZ, Putin izgubi Kursk in dobi tuje vojake pred nos RU. Tega pa tako ali drugače ne bo sprejel Putler.

Trump: "I don't want to hurt Russia. I love the Russian people and have always had a very good relationship with Putin. Russia helped us win World War II, at the cost of nearly 60,000,000 lives. I am going to do Russia, whose economy is collapsing, and President Putin a very big FAVOR. Deal now and stop this senseless war! IT WILL ONLY GET WORSE."

"If we don't make a deal, and soon, I will have no choice but to impose high taxes, tariffs, and sanctions on everything Russia sells to the United States and other participating countries."

It is time to "MAKE A DEAL." NO MORE LIVES MUST BE LOST.

photo-2025-01-22-18-51-54.jpg

2. okt 2007
3.872
2.391
113
Konec upanja za RU v Siriji. Jim bodo pustili, da orožje poberejo ali bodo vse zaplenili v pristanišču? :evil:

The new Syrian government has terminated the lease contract of the Tartus port to the Russian state, effective immediately. Originally, it was scheduled to run until the year 2068. The Russian chapter in Syria is now formally over.

ne želi si, da zaplenijo orožje. Ne veš proti komu bo to uporabljeno. Ta Sirija zna biti hitro drugi Afganistan, zato jaz sircem še ne bi ravno ploskal... mi je vseeno ali je RU, ali USA, garant, da postane Sirija normalna država, ker drugače bo hitro ISIS začel vzpon

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N