Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Kodiaq?
Meni se zdi to čisto korektno, ker 3 mesece zate brezplačne uporabe vozila prodajalca kar nekaj stane.
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Še ena nepričakovana neumnost, avto je dobavljiv z ESP sistemom samo in izključno z zimskimi gumami. Niti niso kake celoletne, ampak prav zimske. Pred poletjem sem dobil avto z zimskimi gumami.
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Take neumnosti pa še nisem slišalzdaj sta dve opciji:ali se je francozom zmešalo,ali pa je nekaj tvoj trgovec pomešal in pomotoma naročil zimske gume?
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Saj verjetno veš, da km so bili 3X vrteni in tudi star je bil ziher več kot 4 leta, da prdenja prejšnjih (več) lastnikov v sedeže niti ne omenjam.
Citat:
Uporabnik oby pravi:
To so mal buče. ESP in Grip Control ni isto... In da so z grip controlom gor zimske gume (ubistvu so M+S gume) je bilo pa že pri berlingotu pred časom...
.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zraven Grip Controla so all seasong gume. Jasno je, da imajo oznako M+S in sežinko, ampak so pa all season in ne zimske.
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zraven Grip Controla so all seasong gume. Jasno je, da imajo oznako M+S in sežinko, ampak so pa all season in ne zimske.
Spet en ko ni videl niti avta, niti pnevmatik. Ja upal sem na all season, dobil pa zimske.
A zate so Michelin Alpin Agilis, all season???
http://www.michelin.co.uk/tyres/michelin-agilis-alpin
ker še za MIchelin niso...
Pismo, vidva imata očitno delnice PSA. Pri nobeni zdravi pameti niso te zimske kramparce za poleti. Ja in bedna je neumnost proizvajalca, da dobiš poleti avto s takimi gumami.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Grip Control ni ESP. Avta brez ESP že dolgo nemoreš več kupit. Grip Control pa samo simulira neko zaporo diferenciala in s tem "izboljša" oprijem pogonskih koles.
zaj pa nehaj bluzit in jokat in če ti ne paše pač ne kupiš. Če pa moreš na max lizing vzet in ti zmanka še za letne gume pa to ni ne prodajalčev niti naš problem. ampak tvoj
Drugače pa tudi pozimi dobiš na avtu letne gume. če te že to tak hudo moti kere gume so kero sezono