Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Hanzi pravi:
napovedana dobava za Forda čez pol leta. Pa da vidimo kdaj bo prišel . Imajo baje kak mesec rezerve, tako da upam da pride še letos ali okoli novega leta.
A je kdo že doživel da so v tem čakalnem obdobju naredili facelift avta, dobil pa potem seveda star avto. Kot kaže bom jaz že eden izmed teh. V dveh salonih niso nič vedeli o facelift, na yt tudi nisem nič zasledil, danes pa najdem tale yt...
Ja, zgodaj naslednje leto pride. Verjetno feb/marec. Razkrili so ga pa 10 dni nazaj. Prej tudi prodajalci niso mogli vedet.
Anyway, lepo k prodajalcu, če te to matra, pa prestavi naročilo na novega, če ga sploh lahko že naroči. Saj se da. Boš pa 100% vsaj 3 mesece dlje čakal, če ne še več.
Tudi namigov niso imeli?
Sam sem bil precej dvomih, glede na to da je sedanji že 5 ali 6 let bolj ali manj nespremenjen. Kakorkoli, bo vprašal prodajalca. Bo pa ta nov najbrž kar nekaj draži, razen če....
Citat: Uporabnik Hanzi pravi:
Tudi namigov niso imeli?
Sam sem bil precej dvomih, glede na to da je sedanji že 5 ali 6 let bolj ali manj nespremenjen. Kakorkoli, bo vprašal prodajalca. Bo pa ta nov najbrž kar nekaj draži, razen če....
A kdo ve koliko časa traja, da avto pride iz luke Koper do prodajalca? In pa koliko časa potem še prodajalec rabi, da je avto pripravljen za prevzem?
Recimo, da ladja pristane naslednji teden v Kopru. Kdaj bi lahko bil prevzem?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.