Ne, za kio. Jaz sploh nimam opla in ga tudi nisem imelto si za opla kupil gume?
Gumax.A se nebi kdo spomnil in odprl online štacuno z gumami pri nas. Recimo na štajerskem da nebo vse v Ljubljani.
Saj to je bilo mišljeno, kaj manjka našim firmam ali pa lokalnemu vulkanizerju. Ja par € razlike če je pa mir maš.Gumax.
Trenutno je Gumax kar precej % cenejši kot recimo gume-direkt.Saj to je bilo mišljeno, kaj manjka našim firmam ali pa lokalnemu vulkanizerju. Ja par € razlike če je pa mir maš.
Verjetno bi se to moralo videti tudi v aktivnosti na paypalu. Tako da meni tudi ni jasno, na kak način mi hočejo to zaračunati. Jaz sem samo dobil sms, da je transakcija na kartici zavrnjena. Še moram kontaktirati paypal.Samo ce bi mu Paypal znova hotel trgati, bi sigurno dobil vsaj email.
Legal maximum delivery time 11/11/2020
Subject: request for regularization - delivery of non-ordered items
Ne me hebat, a ma Liderpnevmatik zastonj gume a kaj, ko ste eni tko napaljeni na to? Jaz naročim na gumax ali pa na gumawebshop, pa nikol nimam teh težav ...
No, vsakemu svoje ...
Sem jih par kontaktiral, pa mi niso bili sposobni dat ponudbe. Naročim tam, kjer je najlažje oddati naročilo. Ne pa da moram ponudnika prositi, da lahko pri njem kupim. Sploh, ko sem kupoval specifično znamko gume za offroad in jih samo par ponudnikov v Sloveniji lahko dobavi, sem prosil za predračun, pa ga sploh nisem dobil.Saj to je bilo mišljeno, kaj manjka našim firmam ali pa lokalnemu vulkanizerju. Ja par € razlike če je pa mir maš.
Mene ne moti, da je to platforma. Saj dosti prodajalcev je zdaj samo posrednikov in nimajo skladišča. Tudi slovenski prodajalci prehajajo na tak način, da sami nimajo skladišč.Da se vrnemo na Andyjevo temo: Liderpnevmatik je zgol platforma za prodajo - nimajo oni nič robe. Ponudniki kdaj pa kdaj zamočijo - se zgodi. Da pa je podpora povsem nesposobna pa je drug problem.
Očitno si tako zaljubljen v Andya, da te vsaka omemba omenjene firme spomni na njega.ah, Andy style.... ko čujem specifična za offroad, pa dot en teden star pa take fore....
Saj andy ni mel problemov z njimi. Ono so jih meli z njim ded je vozo zastojn gume konec koncevOčitno si tako zaljubljen v Andya, da te vsaka omemba omenjene firme spomni na njega.
In ne, nima samo on težav z njimi,
Očitno si tako zaljubljen v Andya, da te vsaka omemba omenjene firme spomni na njega.
In ne, nima samo on težav z njimi, obstajamo tudi drugi. In moj vzdevek je moj priimek. Se ne skrivam za vzdevkom. Kaj pa tvoj vzdevek pomeni?
Pa mogoče sem se narobe izrazil z izrazom specifične. V mislih sem imel najbolj priporočene in zaželjene za splošno offroad uporabo. Tako da jih nebi smel biti problem dobaviti.
Če gum nisi prevzel, jih nimaš. Kje so, te ne zanima. Malo več samozavesti prosim.
Meni so liderpnevmatike pripeljali specifične gume za offroad v 2h dneh iz francije. BP, zelo zadovoljen, gume sveže pečene, oblike so okrogle .. cena odlična.
To da ti je DPD izgubil gume in jih potem spet našel nima veze s tvojim problemom. Žal je tako da ko enkrat trgovina da gume dostavni službi ne veljajo več pravila trgovine za preklic ipd. ampak moraš it po reglcih ki jih postavlja dostavna služba. Skratka glavni problem v tvoji težav vidim v tem da je dostavna služba pogrnila na ene 3h točkah in ne vem kaj ima to veze z liderpnevamtikami .. no se strinjam da so nesposobni, ampak direktno se pa težava začne s tem da je dostavljalec zamočil.
Kaj se pa v tem primeru zgodi s paketom, pa nimajo napisanega in tudi meni niso nič odgovorili, ko sem jih vprašal.Rok za dobavo izdelka je največ 20 dni od prejetja plačila. Po tej časovni omejitvi je stranki lahko povrnjeno plačilo, in sicer z enostavnim zahtevkom po preklicu njenega naročila
Očitno si tako zaljubljen v Andya, da te vsaka omemba omenjene firme spomni na njega.
In ne, nima samo on težav z njimi, obstajamo tudi drugi. In moj vzdevek je moj priimek. Se ne skrivam za vzdevkom. Kaj pa tvoj vzdevek pomeni?
bartog.siA se nebi kdo spomnil in odprl online štacuno z gumami pri nas. Recimo na štajerskem da nebo vse v Ljubljani.