Čestitke policiji za zaseg MB CL500

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ceprov to je svinjarija da mu dajo to plombo...OK, naredil je sranje,ampak [censored] sej so ga drugi tut. Z zeno se je locil, hoce prodat in ocitno kupit kej drugega al pa preseliti se. Sej nemore pobegnit za vedno, če nebo sel zdaj v zapor v kolikor bo obsojen, bo šel pa cez 10 let. Samo tukaj je ful medijskega linča in zato so mu dali plombo. A so dali plombo tistmu mojstru na dolenskem koncu, k je kamion povhn avtomobilov zvrnu s kombijem pa je nevem kolk umrl jih? Al pa plombo tistmu pijanemu ki je na štajerski AC zrnili minibus s ceste v katerem so bila dekleta na dekliscini in je ena umrla, pa je bil povratnik alkoholik...niso.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Lost1 se strinjam da ni popolnoma pravilna odločitev ampak dejstvo je da če bi šel in ko bi bil enkrat v Braziliji ne bi več prišel nazaj. Vsaj mislim da ni toliko neumen da bi tam bil 10 let potem pa bi se prišel v Slovenijo prodat in služit kazen. Nevem pa kako je s to vrsto kazi, a tudi zastara ali ne? Npr. v primeru Lipa mu kazen zastara čez 5 let, torej čez 5 let je free man. Po drugi strani pa tako kot je rekla Mačkova odvetnica, ne vidim smisla v teh plombah saj je vse na kredit in vprašanje če bi Maček vse to prodal koliko bi sploh bilo njegovega in koliko bi pripadalo bankam.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ja, in ? A ker je uspešen, ga je pa treba zjebat
bonk.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Lost1 se strinjam da ni popolnoma pravilna odločitev ampak dejstvo je da če bi šel in ko bi bil enkrat v Braziliji ne bi več prišel nazaj. Vsaj mislim da ni toliko neumen da bi tam bil 10 let potem pa bi se prišel v Slovenijo prodat in služit kazen. Nevem pa kako je s to vrsto kazi, a tudi zastara ali ne? Npr. v primeru Lipa mu kazen zastara čez 5 let, torej čez 5 let je free man. Po drugi strani pa tako kot je rekla Mačkova odvetnica, ne vidim smisla v teh plombah saj je vse na kredit in vprašanje če bi Maček vse to prodal koliko bi sploh bilo njegovega in koliko bi pripadalo bankam.

Ma ej, ce hoce spizdit, lahko ****** tut zdej...hise bojo zarubil, kredite poplačal in to je to.
Isto lahko ****** en Mujo al pa Janez , ki ima Cliota 1999 in najemniško stanovanje . Če ima kredite,potem mi je še toliko bolj jasno da hoče prodat, saj ve da bo rabil denar za sodnika in odškodnine, ko jih bo zavarovalnica regresirala od njega.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.089
3.593
113
41
Lj
No ljudje nikoli niso tako nedolžni kot zgledajo. Če se dela vse mogoče da se izogne navadni kazni od redarja, kaj vse se počne da se izogne zaporu.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ti se nebi? Ali pa za svojega sina, se nebi potrudil? Bi mu rekel "lej, pil si,zaletu si se, tvoja dolžnost je da gres za 15 let v zapor, adijo" ?

Jaz če bi imel sina in da bi naredil pizdarijo, ja vseeno bi naredil vse kar je v moči da se le temu izogne, oziroma da jo probaš odnesti čim ceneje, saj zajebal si tako ali tako že.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.089
3.593
113
41
Lj
Vsekakor. Samo potem je velika verjetnost, da tudi Maček hoče narediti vse kar je v njegovi moči, da se izogne, vključno s pobegom. JE pač v človeški naravi.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Jaz če bi imel sina in da bi naredil pizdarijo, ja vseeno bi naredil vse kar je v moči da se le temu izogne, oziroma da jo probaš odnesti čim ceneje, saj zajebal si tako ali tako že.

Vse - brez meje?

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Seveda, ampak najbrž do te meje da s tem ne škodiš na koncu obema in oba sedita. Vsekakor
smirk-1.gif

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Začasna odredba se izda, če obstajajo določeni zakonski pogoji, ki morajo obstajati v času izdaje ZO. In verjemi, da sodišče ni odločalo na podlagi medijskega linča, ampak je imelo kakšne bolj oprijemljive podatke. Sicer pa je odredbo očitno predlagal Matoz, v zavarovanje morebitnega premoženjskopravnega zahtevka svojcev umrlih. Tega sodišče ne dela po uradni dolžnosti, ampak na predlog. V ostalih primerih, ki jih naštevaš, takšnega predloga ni bilo. Zaradi begosumnosti bodo pa očitno predlagali pripor.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Glede na okoliščine je to povsem logičen ukrep. Očitno se bo začelo delati drugače, kot se je do sedaj in to pozdravljam. Jasno, da nekomu, ki nima nič, ne bodo dali plombe, ker je ne morejo, ddd...sicer pa ne vem, zakaj taka panika. Si lastnik akke nepremičnine, pa se bojiš, da te bo roka pravica zgrabila za jajca, če boš delal recimo kazniva dejanja?
confused-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Hja to kar je logično in kar ni logično je zelo relativno. Poznam primer kjer se oseba X in oseba Y tožita za nepremičnino Z. Če se lahko tako izrazim je tožba zelo tesna, favoritov ni. Odvetnik osebe X je podal predlog da se na nepremičnini Z katera je last osebe Y vknjiži plomba za prepoved odtujitve in obremenitve. Seveda Okrožno sodišče je takoj dalo odredbo, ugodilo osebi X. Oseba Y se pritoži na višje sodišče in to odloči da ni potrebe po tej plombi in da se ta more takoj brisat. Torej kdo je zdaj tukaj pameten in kaj je logično? Torej če ne moreš ti doseči tega v primeru ko se gre za to nepremičnino, kdaj pa potem lahko?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
No, ker vidim, da ti ni problem grozit ljudem, ki te futrajo z davki, me pa še nekaj zanima...

KOmu sem grozil? Synthmana sem opozoril, sem mislil da je ljudem bolj vsec ce jih najprej opozoris.

Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Ko boste policaji in sodniki oprostili Mačka za umor treh ljudi in se recimo sprehajate po ulici, vas srečujejo ljudje, vam ni nič nerodno in nimate nobene morale, da take organizme pomiloščate ?
Prvo se boš moral odločit v katerem času zastavljaš vprašanje. začel si z bodočnostjo, nadaljeval s sedanjostjo itd... Ločiš ti sodno in izvršno oblast? Policija nima koga za pomilostit. Policija izvede preiskovalna dejanja, zavaruje in zbere dokaze ter po usmeritvah ODT poda KD. Če ga bo kdo pomislostil ga bo sodišče. Pred par leti so na policijo prenesli del dela sodnikov za prekrške. kar je za moje pojme narobe. Ker sedaj te policja obtoži nato pa še "obsodi". Ampak v tem primeru gre za KD tako da ne vem kako bi ga policija lahko pomilostila.

[/QUOTE]
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Recimo srečate znance in vam ni nerodno pogledati ljudem v oči ? Da o starših umrlih ne govorim ?
Nikomur mi ni nerodno pogledat v oči. Ne vem kaj je kdo izmed slovesnkih policistov naredil staršem umrlih. Običajno je policija tisti ki ob takih dogodkih obvešča svojce in ne malokrat prva rama na kateri se starši zjokajo. Ne na pamet otresat po forumih.

[/QUOTE]
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Da sploh ne omenjam tega, da ste PLAČANI, da opravljate svoje delo...
A ti v službi delaš zastonj? A pričakuješ da ko bo sosed streljal v zrak pa boš ti klical policijo da se bosta pripeljala dva človeka ki ne potrebujeta denarja za živet?

Saj eni smo tako "neumni" pa smo zaardi nekih idealov šli v to za 1x nizjo plačo, ampak zastonj pa ravno ne bi no.
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Hvala za odgovor.

Prosim, če te bo še kaj težilo sem ti na voljo =*

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.228
215
63
Seveda ločim, policija se lahko potrudi za slabo raziskanost primera in s tem nekoga avtomatsko oprosti...

Citat:
Recimo srečate znance in vam ni nerodno pogledati ljudem v oči ? Da o starših umrlih ne govorim ?
Mišljeni so sodniki, ki pomiloščajo klavce in posiljevalce, npr.Pluta, da naj še malo kolje okoli.
Ok, sva ugotovila, vesti nimate nobene.

Citat:
A ti v službi delaš zastonj? A pričakuješ da ko bo sosed streljal v zrak pa boš ti klical policijo da se bosta pripeljala dva človeka ki ne potrebujeta denarja za živet?
Potem pa OPRAVLJAJTE svoje delo za katerega ste plačani kot treba, drugače vas ne rabimo. Ravno o tem govorim, da je to vaše delo, ne pa da se zajebavate...
Pol pa človek zavaruje svojo družino, npr. primer Velikonja, pa je spet jamranje in gre v zapor...
Če bi opravljali svoje delo, se to ne bi zgodilo...

Me zanima, če si upate Mačka oprostit krivde, glede na reakcijo javnosti. Žalostno pa je, da šele potem ukrepate, ko se ljudje zganejo. Pa tud v pripor bi ga lahko poslali, ne pa da čakate, da bo pobegnil (recimo primer Lipa) in pol bo kapo Slo policije spet cmeral po TV: strela jasna, nismo vedli, da bo pobegno. A daj no, res ne rabiš Sherlock bit, samo malo možganov je treba vklopit.

Me res zanima, kako se bo to razpletlo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ti sam sebe ne poslusas. Vse kar si anstel je delo sodišč. Ali boš velikonja v zapor je stvar sodišča (pustimo da je v preteklosti prevažal hors naokoli in da izsiljevanja prej ni prijavil policiji)

Si pač še eden izmed ljudi, ki kljub argumentiranim odgovorom gonite svoje. Glede na to kako se zavzemaš za dosledno opravljanje dela slovenske policije pričakujem da se boš policistu naslednjič ko te ustavi zahvalil in ga pohvalil ker opravlja svoje delo. Aja ne takrat ne bo opravljal svojega dela, takrat te bo zajebaval, drkal v glavo itd...

Ah ja. Važno da imaš ti vest in da tebe ni sram it na cesto pa bomo vsi srečni. pa terapevtu omeni ta najin pogovor da bo andaljeval kjer sem jaz koncal

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.228
215
63
Prometniki me še niso nikoli zajebavali, vedno je potekalo korektno. Smo pihali in to je to, kakšno rekli, se nasmejali in si srečno vožnjo zaželeli.

Kaki argumenti ? Neki brezvezni izgovori. Ničesar jaz ne gonim - vaši rezultati govorijo o vašem delu, oz. nedelu...
Če hočete preprečiti, da ljudje jemljejo stvari v svoje roke (česar ne podpiram), se pač zmigajte. Če bi Velikonja čakal, da se presvetla gospoda spravi ukrepat in mu zaščiti družino, bi bilo 10 ljudi poklanih prej.

Še enkrat: zame ste odgovorni oboji, ker skupaj skrbite, pardon, bi naj skrbeli za našo varnost.

Seveda, ko policajčku zmanjka argumentov, pa kr začne žalit. Toliko o nivoju Slo policije...