Čestitke policiji za zaseg MB CL500

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ne sej AVIS sem dal za primer, jaz sem delal drugje (ATET). Ne vem no, taka je bila pac tam praksa. Ampak tudi ce nimajo nic, majo osnovo za tožbo.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Aha, pri Kinu Siska. Poznam, enkrat sem dobil enga Stilota tam, ko mi je moj avtoček crknu pa sem koristil ga ker so na Avisu očitno spali
grin1.gif
.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Kak ste smešni, tukaj se kregate, govorite o nekih uspehih in pravici a mojster se lepo vozi naprej z očetovo CL-ko
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
nic skrbet, bo padel na mino, je ze veckrat dokazal da zna.

nisi mi odgovoril kam me boš frcnil.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hja k tej osebi so miličniki celo na dom prišli ker je kao prehitevala v škarje miličnika v civilu... KAO...

In a imaš dokaze, da to ni bilo res? Ali ti je to samo ta oseba ustno povedala in zraven stvar še tako olepšala, da je izgledala nedolžna?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kak ste smešni, tukaj se kregate, govorite o nekih uspehih in pravici a mojster se lepo vozi naprej z očetovo CL-ko
hysterical-1.gif

In kak ti veš da se? Nakladaš...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Vidu si črnega CLa? Kok si ti faca.....če pa poznaš kej več o tem kdo vpzi pa to pa lahk kej poveš

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
lost1 ni bla problematicna voznja ker je vse potekalo kot bi moralo. Sedaj pa si predstavljaj, da bi priletela kaka zival pred sprednjo vozilo, ali pa kaki avto prednost vzel, ali pa bilo kaj drugega. Smo tudi ze doziveli, da so kake zenske voznice ali pa mladi vozniki postali zivcni in hoteli menjati v nizjo prestavo ter pospesiti in se zasaltali in je konkretno zmanjsalo hitrost vozila.

Vidis v tej situaciji pa prides do tocke, ko voznik ki ti je na riti nima vec casa odreagirat ampak te lepo nabase. Pri 130km/h pa lahko to rezultira smrt, na avtocesti pa verizno trcenje.

Ne smes samo gledat kako je zadeva potekala, ko ni bilo nepredvidljivih situacij temvec kaj se lahko zgodi, ko pa dejansko pride do neke take situacije

Rogue

Pripravnik
26. avg 2009
89
0
6
execution style....... še pištolo bi mogu postran držat, tko kt v filmih..........
a ti redneck kavbojci recimo za stingerje še niso slišal?

B81

22. jul 2007
37.608
10.903
113
Cel posnetek je kakih 5 minut dolg, pa ga nisem našel...v glavnem, policaj skoči iz avta, ko oni v mustangu obrača... oni zraven je kričal od strahu, ampak ubili je le voznika. Je pa res to malo to much, ponoči nista nikogar ogrožala, ampak red je red.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.228
215
63
No, ker vidim, da ti ni problem grozit ljudem, ki te futrajo z davki, me pa še nekaj zanima...

Ko boste policaji in sodniki oprostili Mačka za umor treh ljudi in se recimo sprehajate po ulici, vas srečujejo ljudje, vam ni nič nerodno in nimate nobene morale, da take organizme pomiloščate ?
Recimo srečate znance in vam ni nerodno pogledati ljudem v oči ? Da o starših umrlih ne govorim ?

Da sploh ne omenjam tega, da ste PLAČANI, da opravljate svoje delo...
Hvala za odgovor.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
darko11: mačka zagotovo ne bodo oprostili. glede na to da mu še celo prepovedujejo prodajo nepremičnin... torej ga bodo zagotovo "zašili" do konca... preveč...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
tukaj se pa strinjam s sinthom...

saj bodo vsi se prsli na kahlco lulat... tudi razni sjtv in moserorti ki se trenutno smejijo, ko pa bodo njih "pojebal" (ker so samo za 5km/h prekoračl in niso nobenga ogrožal zdej jim bojo pa avto odpeljal revežem) se bojo pa jokal tukaj kako ni fer da policisti stojijo tam kje ni nobenega naselja. kako nobenega ne ogrožajo ob 2h ponoči in 5km/h prehitro... sedaj ko pa enega ustavijo s 0,3 v riti pa se smejijo da pjančke treba s ceste spravt...

hysterical-1.gif

Pa kje si glih mene najdu (brez pik, pa v povprečju 1 minimalna kazen na kakih 5 let).
Ja, res sem divjak in norec
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Alkoholik kje si zasledil podatek da je sodišče Mačku dalo plombo na nepremičnine? Torej prepoved odtujitve in obremenitve? Koliko vem je Matoz dal na sodišče predlog, nikjer pa nisem zasledil da je bilo temu predlogu ugodeno? Hvala