Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Glede varnostnega pasu: če nisi privezan delaš škodo tudi drugim! Večja možnost hujših poškodb, kar za sabo povleče rešilca, operacijo, zdravnike, sestre, posteljo,... Zaradi nepripetega voznika, ki je doživel nesrečo bo nekdo drug dobil od 112 odgovor da nimajo rešilcev in da bo treba čakati pol ure, eno uro...in verjemi mi da tega nočeš doživeti ko ti nekdo bližnji umira v rokah!
Bla bla... Pol pa kaznujmo vse, pri katerih obstaja kakšna možnost, da pride do poškodbe. Pred časom, ko se je policaj zvrnil z motorjem ste pa vsi v en glas trdili, da to pa ne more bit kaznivo saj je ogrožal samo sebe.
Dej takole se zmeniva, ti jest montiram kamero in gps sledilnik v tvoj avto. Pa boš meni plačal za vsak prekršek, ki ga boš naredil. Bova oba zadovoljna, jest, ker bom fajn zaslužil in ti, prvo ker mi boš hvaležen in boš vedel da skrbim zate in drugo, ker boš zaradi plačevanja vozil bolj varno. Pa še rešilci, ker ne bodo imeli dela. Saj nihče te ne sili, da boš naredil kak prekršek.
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
synthman , res se boš moral malo zamisliti nad svojimi navadami in mišljenjem glede cest. Če ti iz vseh smeri ljudje govorijo da napačno razmišljaš pa ja neboš vzel nekaj na znanje in se zamislil?! Kot že omenjeno tukaj ne gre samo za tvojo varnost!
Niti malo me ne gane, vaše razmišljanje. Sem vzel na znanje, premislil in ugotovil da se krepko motite.
A ti misliš, da bo kolega, kateremu je policaj zaradi domnevno umazane šipe vzel plačo odslej vozil bolj varno? LOL. Sedaj, ko je besen na gojufive policaje, ko otroci nimajo za jest, ko razmišlja kje dobit denar da bo preživel družino,ko vozi z mislimi kje dobit denar za policaja.....en državni uradnik si bo pa na njegov račun izplačal nagrado za (..vstavi poljubno...)? Ti povem, tak jezen šofer je 100x bolj nevaren od pijančka, ki zadovoljen pelje iz gostilne domov, pa če se strinjate ali ne. Ta policaj je res pokasiral eno plačo, hkrati pa je postavil na cesto nevarnega voznika. Ampak policaja očitno ne briga varnost ampak samo €€€.
No sej, ko boš naredil kak prekršek, pa te policaj ne bo videl, kar meni nakaž denari, če tvoja teorija drži, boš zadovoljen, ker boš vozil bolj varno, no jest pa tudi.