Vozniki "premium" znamk- NEUMNI?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Pa tukaj zdaj nekateri vlečejo primerjave med 20 let starimi volvi in novimi avtomobili. Kdo pa kupi 20 let stara jajca? Tisti ki kupi 20 let star klump, tudi za novo Kio nima.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Le zakaj grejo komu na jetra ljudje, ki si kupijo 15 let starga bmwja?
grin1.gif

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
ce bi imel viska denarja bi takoj imel kak lep primerek e30 cabrio
wink-1.gif

pa mi je jasno, da se verjetno po nicemer (tehnicni pogled) ne more primerjat z bilo katerim sodobnim avtom, ampak to od tega avta tudi ne pricakujem - veselje je pac drugje :D

atomikkus

Pripravnik
10. nov 2010
32
0
6
Jest mislim, da je neumen folk, ki odpira take teme. Folk je res obremenjen z denarjem, kdo ga ima več, ker avto vozi...
Vsakdo ima tisto, kar mu je všeč in kar si lahko privošči. Pa naj bo to hiša, ura, avto, dopust, punca...
Eden bo imel raje 150.000€ stanovanje v mestu, drugi za ta denar hišo nekje na podeželju. Ena ženska bo dala par tisoč evrov za magisterij druga pa za joške nove. Kera investicija je boljša je merilo edino zadovoljstvo.

Ampak nekateri ljudje ne znajo nič drugega kot samo jamrat in kurcat druge. Taki kot avtor teme, so tisti negativci, ki pišejo komentarje pod 24ur, kako je debilen članek in ko gledajo izbor miss slovenije, kurcajo kako so te bejbe neumne in grde.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik atomikkus pravi:
Jest mislim, da je neumen folk, ki odpira take teme. Folk je res obremenjen z denarjem, kdo ga ima več, ker avto vozi...
Vsakdo ima tisto, kar mu je všeč in kar si lahko privošči. Pa naj bo to hiša, ura, avto, dopust, punca...
Eden bo imel raje 150.000€ stanovanje v mestu, drugi za ta denar hišo nekje na podeželju. Ena ženska bo dala par tisoč evrov za magisterij druga pa za joške nove. Kera investicija je boljša je merilo edino zadovoljstvo.

Ampak nekateri ljudje ne znajo nič drugega kot samo jamrat in kurcat druge. Taki kot avtor teme, so tisti negativci, ki pišejo komentarje pod 24ur, kako je debilen članek in ko gledajo izbor miss slovenije, kurcajo kako so te bejbe neumne in grde.

jah ti si si pa sedaj vso pamet tega sveta pojedel, kje sem se kaj vsajal? meni je cisto ok, samo raziskujem. In me zanima, zakaj bo naslednja tema kjer bo kdo pisal kakšen avto naj kupil polna starih bmw in audijev. MB niti ne ker je to za stare...

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Citat:
Uporabnik atomikkus pravi:

1A
zmaga.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ksz...

vsa fora je v tem, da je v slo polno zakompleksancev, ki mislijo, da bodo svoje probleme rešili z nakupom rabljenega avtomobila določnih znamk. In potem pride do raznih situacij na cesti ali pa jokcanja po lokalih in forumih. Ni hujšega za zafrustriranca, kot to, da nekdo ne jebe dejtsva, da ima on tak in tak avto. aja, še hujše je, če je nekdo z malim francozkom zelo zadovoljen in nekega rabljenega švaba niti ne bi imel, tu se pa zakompleksancu strga...

poznam nekoga. ki se počuti slino ogroženega, če kdo bognedaj napiše ali izjavi, da ej s svojim recimo azijskim avtom zelo zadovoljen, da je ta in ta kraj zanj najboljši kar se tiče kvalitete bivanja (in seveda ta kraj ni tisti, kjer ta naš sfrustriranec živi), ali pa bognedaj reče, da raje živi v bloku kot v hiši (naš zakompleksanec živi v hiši pri mamici, ampak na porazni mikrolokaciji). V glavnm, tip pol svojega časa porabi, da dokazuje folku, da je točno njegov avto najboljši na svetu, kraj kjer živi najboljši na svetu, njihova hiša je najboljša na svetu...edino glede babe je pa raje tiho, tako izgleda, da ne bi mogel niti stevia wonderja prepričat, da je lepa...
evil.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...

vsa fora je v tem, da je v slo polno zakompleksancev, ki mislijo, da bodo svoje probleme rešili z nakupom rabljenega avtomobila določnih znamk. In potem pride do raznih situacij na cesti ali pa jokcanja po lokalih in forumih. Ni hujšega za zafrustriranca, kot to, da nekdo ne jebe dejtsva, da ima on tak in tak avto. aja, še hujše je, če je nekdo z malim francozkom zelo zadovoljen in nekega rabljenega švaba niti ne bi imel, tu se pa zakompleksancu strga...

poznam nekoga. ki se počuti slino ogroženega, če kdo bognedaj napiše ali izjavi, da ej s svojim recimo azijskim avtom zelo zadovoljen, da je ta in ta kraj zanj najboljši kar se tiče kvalitete bivanja (in seveda ta kraj ni tisti, kjer ta naš sfrustriranec živi), ali pa bognedaj reče, da raje živi v bloku kot v hiši (naš zakompleksanec živi v hiši pri mamici, ampak na porazni mikrolokaciji). V glavnm, tip pol svojega časa porabi, da dokazuje folku, da je točno njegov avto najboljši na svetu, kraj kjer živi najboljši na svetu, njihova hiša je najboljša na svetu...edino glede babe je pa raje tiho, tako izgleda, da ne bi mogel niti stevia wonderja prepričat, da je lepa...
evil.gif

Za take :

"I’m not in this world to live up to your expectations and you’re not in this world to live up to mine."

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
še moj primer za überauto:
kolega je kupil rabljenega A4, pa ga čez 14 dni vprašam kako je z avtom zadovoljen,
Pa mi odgovori, da še ga ni registriral, ker nima denarja. Ko sem ga vprašal zakaj ga je kupil je odgovoril: Halo! To je A4, na pa kakšen navaden avto.
stupid-1.gif

No za stanje na dvorišču je res vrhunski, kot tista reklama za okna, ko jih morajo vsi videti
evil.gif
....

na alter forumu tukaj sploh ne upam več vprašat za mnenje o kakšnem avtomobilu, ker če ni nemški überavto je tako ali tako zanič.
(nemcev že po defoultu ne bi kupil, ker vsak, kateri lahko dobi leasing kupi bmw 3 ali Audija)
ne-ne-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Se pravi nemskega avta ne bi kupil zato, ker ga ima zapufan folk, postavljaci ter cefurji in ne zato, ker bi ti bil morda vsec ali bi ponujal tisto, kar potrebujes na avtu?

Kul to.
hysterical-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
vse kar potrebujem od avta ima tudi Chevrolet Kalos
evil.gif

Jaz sem govoril o tem, da si folk kupi nemca samo zato, da je "viden" z njim.

Osebno od lastnikov uberavtov vedno dobivam komentarje o mojih avtih, da avto in pes pri hiši mora biti nemec
uf-1.gif

Od nemcev je za mene semo ena prava znamka, in ta ima zvezdo
cool-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
S takimi komentarji (pes, svaba..) folk vsem na ogled samo kaze svojo (ne)inteligenco in splosno (ne)razgledanost.. S takimi se vsaj jaz preprosto ne druzim, pa imam mir pred takimi in podobnimi budalastinami.. Sicer me pa BK kaj kdo vozi, vsak kar mu pase.. dokler ne zacne tezit in posiljevat z njegovo izbiro je vse kul
grin1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Hvala bogu drugač bi vsi vozili srebrnega m3
smile-1.gif

Vsakemu svoje, nekomu je všeč eno, drugemu drugo, itak pa vsak več ali manj kupi tisto kar mu paše oziroma kar si lahko privošči
wink-1.gif