Vozniki "premium" znamk- NEUMNI?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Glej ne morem ti pomgat če si NEPISMEN, poglej moj prvi post in boš videl, da noter piše vsaj pri dveh točkah ALTER...

če se z mano ne strinjaš je OK, ker niti ne pričakujem da zadeve dojevaš na takem nivoju kot jaz...amapk ti je alter DOM

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Jaz se s Hepanom ne strinjam povsem, ker niso vsi neumni (če lahko temu sploh tako rečemo
sprasujem se.gif
) Je pa dejstvo, da večina voznikov "premium" znamk izstopa po neupoštevanju CPP.

In ja, na Alterju v vsako temo o nakupu vozil privlečemo/te notri "švabe", čeprav uporabnik sprašuje recimo " Kaj vzeti do 20k € Toyoto, Renaulta, Kio ali Fiata? ". Zanimiv fenomen
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
HEPAN nevem zakaj se sploh zadržuješ na tem forumu če imaš o Alterjevcih takšno negativno mnenje?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Zakaj negativno mnenje...temu ne moreš rečt negativno mnenje. O forumih mam svojega, sodelujem kolikor mi paše, vprašanj nekih resnih pa ravno ne postavljam, ker zelo redko dobiš pameten odgovor. Saj tako je na mnogih forumih, ne samo na Alterju...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No če nekdo trdi zame da sem neumen je to negativno mnenje, se ti ne zdi?
smile-1.gif

JOJ avtofun, VIDIŠ zadaj pri naslovu VPRAŠAJ?! in ne ti nisi neumen ti si AVTOFUN...

pa ti nisi voznik premium znamke, hahah

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.733
5.896
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jah tip je odigral tipičnega pacijenta in se šel nakup A4 verjetno 1,9 TDI, verjetno še brez opreme pa si tam ko je nova astra.. katastrofa.. če bi tip kupil A6 potem nebi bilo primerjave in bi tudi preživel menjavo turbine. Tako pa je dal dreku focn.

sicer pa 5 let od tega pa naredil do 200 kkm, saj to pa je čisto normalno , recimo.

Ko ga je kupil, je avto imel 130kkm, sedaj pa nekaj čez 200. Torej v 5ih letih dobrih 70-80kkm.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
V vsakem primeru vozim premium, tudi če bi imel Fiata bi bil premium znamka, že zaradi tega ker ga jaz vozim
wink-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
ksz...
En za Hepanovo dušo
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/j6yX70Ce9VY&feature=player_embedded"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/j6yX70Ce9VY&feature=player_embedded" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Na posnetku je sicer res ženska, ampak po besedah precej visokega predstavnika BMW (debata je tekla o mini BMWju pred par leti in o tem, kje bo imel pogon, če sploh bo, in ali bo nalsednja enka imela spredaj pogon) na nekaterih trgih več kot 3/4 kupcev ne ve, ali ima njihova enka pogon spredaj ali zadaj. Ker mi nekaj ni dalo miru in sem ga moral vprašat a to pomeni, da na teh trggih 75% enk kupijo ženske, sem seveda stegnil jezik. Pa so mi pojasnili, da je boljkotne obratno. In dodali, da so ponosni na to, da ljudje ne vedo, kje je gnan, a ga imajo vseeno za športnega predstavika tega razreda.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
meni pa je zanimivo, da bi 3/4 ljudem izpite pobral ne glede na to kero znamko vozijo :D

moram pa tudi priznat eno drugo stvar - da ko vidim kakega kretena z dragim avtom, da parkira cez dva parkirna al pa za invalide ali kaj podobnega vedno recem, [censored] misli ce si tak avto kupi lahko bilo kje parkira. Po drugi strani ce pa dobro razmislim vidim kar nekaj istih kretenov v slabih avtih, ampak takrat pa si mislim samo, da so kreteni in nimajo nobenega spostovanja :D

dejstvo je, da nekaj kaj ni v povprecju pac toliko bolj izstopa, ce pa imas se kompleks nevoscljivosti zraven pa tak vidis se samo zarote.

Hepan pa zgleda ma konkretne probleme, ker na podlagi imbecilov ocenjuje celotne populacije. Nebi me cudilo ce bo naslednja tema o tem, kako je na banki neki juzjak vzel cefura pred njim preko vrste in bo iz tega sledila cela doktorska dizertacija kako so vsi najslabsi slovenci pa superiorna rasa :D

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.243
4.801
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Jaz se s Hepanom ne strinjam povsem, ker niso vsi neumni (če lahko temu sploh tako rečemo
sprasujem se.gif
) Je pa dejstvo, da večina voznikov "premium" znamk izstopa po neupoštevanju CPP.

In ja, na Alterju v vsako temo o nakupu vozil privlečemo/te notri "švabe", čeprav uporabnik sprašuje recimo " Kaj vzeti do 20k € Toyoto, Renaulta, Kio ali Fiata? ". Zanimiv fenomen
smile-1.gif

Se ne strinjam z neupoštevanjem CPP, vsi samo opazijo tiste voznike premium vozil, serjejo ga vsi tisti ki majp Kliote, Piđoje 206 al pa BMWje... je pa res da tisti z premium lažje prehiti koga, potem pa zavist...

Zole glede nepokvarljivih švabov gre pa men že na bruhanje počasi... kot da se ne kvarijo...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
ksz...
En za Hepanovo dušo
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/j6yX70Ce9VY&feature=player_embedded"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/j6yX70Ce9VY&feature=player_embedded" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

hysterical-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
sprasujem se.gif

smile-1.gif

Se ne strinjam z neupoštevanjem CPP, vsi samo opazijo tiste voznike premium vozil, serjejo ga vsi tisti ki majp Kliote, Piđoje 206 al pa BMWje... je pa res da tisti z premium lažje prehiti koga, potem pa zavist...

Zole glede nepokvarljivih švabov gre pa men že na bruhanje počasi... kot da se ne kvarijo...
Ni res, sam opazim vse kršitelje in največ napačnih potez (kršenje CPP) delajo vozniki "premium" vozil. Itak me ta premium vozila ne ganejo oz. mi ne padejo v oko, ker sem večino njih tudi že sam peljal in tudi zato ker nisem obremenjen kdo kaj vozi. Nikjer pa nisem trdil, da vozniki ostalih vozil ne delajo prekrškov
wink-1.gif

O okvarah (službena vozila VW Golf-Transporter, AUDI A6-A8, BMW X5, da o Puch-ih ne zgubljam besed) ne bi sploh razpravljal, ker bi potem vozniki švabokola začeli zbirati peticijo za moj permanent ban =)

Nazadnje urejeno:

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
tratnjak? moja tema se navezuje izključno na ALTER kar se tudi vidi v mojem prvem postu...

zalostno je pa res, da verjamem da tudi v globalni populaciji ni kaj drugače....

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.982
351
83
tam ko se terc po tori rola
Bratranec je menjal avto. Seveda ima BMW, petko. No, pa se tip vozi kot po jajcih -malo nad štandgasom, počasi. Sem najprej mislil -O.K., nobel avto, pa da ga ljudje vidijo, da zato tako easy pelje.... No, pa gremo zadnjič skupaj na izlet. Jaz normalno na cesto, pa malo gasa da si čimprej na 90, da ne oviraš prometa. Tip pa easy, kot slow motion. Ga malo pobaram, kaj te pa avto zafrkava, da nikamor ne gre. Ja, je rekel, je treba šparat z bencinom in gumami. Na mojo pripombo, da bi se tako počasi lahko tudi v Cliotom peljal, je pa zasukal oči ''Cliona pa že ne bi imel''. Če ga pa še dedeki v starih krntijah prehitevajo... Yap, važno da je BMW.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hehehe smešno po eni strani, po drugi strani pa pametna zadeva kajne? Vsaj s strani varstva okolja ter z ekonomskega vidika. Pa je le nekdo potrdil tezo da so vozniki premium znamk PAMETNI in ne NEUMNI.