Kdaj prej? Na polici stari 7 dni je gor postavka 4 % gotovinski popust. Ravno tako na polici stari 2 meseca.Včasih si dobu 4% popusta na enkratno plačilo, zdej dobš sredinc. zakaj bi jim pol jaz plačal vse naprej?
Kdaj prej? Na polici stari 7 dni je gor postavka 4 % gotovinski popust. Ravno tako na polici stari 2 meseca.Včasih si dobu 4% popusta na enkratno plačilo, zdej dobš sredinc. zakaj bi jim pol jaz plačal vse naprej?
Aja, potem je v našem gospodinjstvu ta številka mnogo manjša, kot sem prvotno napisal.Stevilo plac gospodinjstva za pleh. Ves pleh. Ce je to 1 avto, potem skupni dohodek. Ce je pa avtov vec, pa sestevek vseh avtomobilov na gospodinjski dohodek.
hisense kupiš, tako je poceni, da ni čudno, da bo planet požrlo...In kaj je narobe če vsak mesec daš nekaj na stran za kasnejši nakup bilo česa?
Če je na slotehu bogatija ste tu očitno sami luzerji, kateri očitno še tv kupijo na obroke.
Da se, ampak smisla nima.
Tisti z nizjimi dohodki in trezno glavo vejo da jim bodo zagustilo v primeru xmanjsanja dohodkov ozirima ukinitve.Al pa spet niso taki bogatuni kot se delajo.
Ne vem ali si moten, ali kaj ti v glavi špila. Poglej namen te teme. In ne vem kje vidiš jamranje. Pišem zgolj moje mnenje in ga ne vsiljujem nikomur. Nikogar nisem tagiral. Ti pa direktno napadaš mene. Če ti kaj ne paše, preskoči in se ne spuščaj na osebni nivo, ker se tudi jaz nisem. Je to tako težko?
V sosednjih temah debatiramo o dosti manjšij stroških, kako jih limitirat, kot pa nakup avta. Pa smo zato jokice? Forumi so zato da se debatira.
To se ti le zdi.Slovenci ste skoraj svetovni rekorderji v razmetavanju za avte. V Franciji npr je vozni park bistveno slabši, vaš voyni park je pa tak kot v Nemčiji, kjer pa je veliko “dobrih avtomobilov” na firme in jih firme kot operativni leasing dajo kot plačo svojim boljšim delavcem.
Psasst.... ne tega okol govort... pri nas jih imamo za hobi... pri hobijih pa se ne špara....Slovenci ste skoraj svetovni rekorderji v razmetavanju za avte. V Franciji npr je vozni park bistveno slabši, vaš voyni park je pa tak kot v Nemčiji, kjer pa je veliko “dobrih avtomobilov” na firme in jih firme kot operativni leasing dajo kot plačo svojim boljšim delavcem.
Francozi so glede tega bolj ležerni, Slovenci pa bolj preseratorji.Slovenci ste skoraj svetovni rekorderji v razmetavanju za avte. V Franciji npr je vozni park bistveno slabši, vaš voyni park je pa tak kot v Nemčiji, kjer pa je veliko “dobrih avtomobilov” na firme in jih firme kot operativni leasing dajo kot plačo svojim boljšim delavcem.