Testi letnih gum 2013

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Lahko kdo nalima še uno razpredelnico ker jst se nič ne znajdem v nemščini..
frown-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Do junija meseca ne dam keten ven iz avta...
tongue-1.gif

Jaz jih sploh ne dam ven iz avta - zraven rezervnega kolesa je ravno dovolj prostora za škatlo, pa še vedno vem kje so
grin1.gif

Ne pa da greš 15.11. v lepem vremenu z letnimi na cesto in se tolčeš po glavi kam za vraga si pospravil verige
bonk.gif

(ponavadi menjam ko je čas in ni gužve, nekje do sredine decembra)

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Nič posebnega...Conti 5 pričakovano najbolje ocenjena in potem dalje..nobene nove gume višjega ranga razen Vorti od Vredesteina pa še ta je lanski model kot SC5. Moti me ocena S001, ker iz izkušenj vem glede te gume in voznih lastnosti za tako "slabo oceno...čudno.poznam tudi PS3 pa Vorti ter tudi AS2 vozne lastnosti, tako da kar se tiče te lestvice...zame osebno ni merodajna..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Conti5 je res top, ampak le zaradi oprijema na mokri. Kaj pa hrup in obraba? Tukaj ga GY prehiti.

jjernej

Pripravnik
26. mar 2008
131
0
16
Sorry teli testi so pa tako podkupljeni, da kar smrdi. Niti enkrat v zadnjih desetih letih prvega mesta ni zasedla znamka, ki ni Continental ali Fulda oz. ostale filiale nemskega porekla. Ker razlike med Bridgestone Potenzo, Dunlop Maxx in Michelin Pilot so minimalne celo na racelandu, da nordschleifa ne omenjam. Continental je izmed vseh najbolj medla saj po mojih izkusnjah v nobeni lastnosti ne prevladuje. Jack of all trades, master of none. Deklica za vse, ki hoce vsem ustrezt in na koncu zmaga zgolj zaradi podkupljivosti.

uf-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik jjernej pravi:
Sorry teli testi so pa tako podkupljeni, da kar smrdi. Niti enkrat v zadnjih desetih letih prvega mesta ni zasedla znamka, ki ni Continental ali Fulda oz. ostale filiale nemskega porekla.

Lažeš, da smrdi.
stupid-1.gif

Že pri letnih, kaj šele zimskih gumah. V zadnjih 6 letih je po 2x zmagal Pirelli in Conti, po 1x Michelin in Vredestein ... In se ne spomnim, da bi Pierlli in Michelin spadala med 'nemške filijale'. In če sva čisto natančna, je Fulda ameriška (GY-Dunlop), Vredestein pa indijski (Apollo).

Morda bi bilo pametno,d a se držiš stvari, ki jih poznaš, in se ne smešiš.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Torej bo Nexen Way to Go

Kupil dve, dobil skoraj zastonj obnesle so se bolje kot Dunlop SportMaxx GT, ki so bile stare 2 leti imele pa samo kake 3-5kkm prevoženih maks!

Dost žalostno za Dunlop.
uf-1.gif

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Po mojih izkusnjah je Conti res 'najboljsi v vsem'. Sploh na mokrem in v oprijemu na ovinku. (trenutno imam Conti SportContact 3)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
Tudi jaz se ne bom pritožil cez conti PC2. Edino pobralo jih bo v cca 40kkm očitno, pa imam črnih 75 konjev. Naslednjič bom probal z michelinom ali pa bridgestone.