Ker je to še ena iz niza Elvirovih zgodbic/pravljic za lahko noč. Malo se je pošalil, da bo stardeca jezil. Pa mu ni uspelo, ker ta pravljica je prezgodaj, saj stardec še ne gre spat.Citat:
zakaj je pa mulo pobegnil če ni bil kriv?
opilil ga bi, pa poklical policijo!?
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
In kako krati tvoje pravice? Ti sediš doma na kavču, un pripelje mimo 75 km/h, le kako je tebi kratena kaka pravica. Potem lahko streljaš po celem svetu, povsod kršijo CPP in po tvojem mišljenju kratijo tvoje pravice. Najbolje je, da daš tako idejo Georgu Bušu, da bo sesul cel svet in zbrisal barabe, ki kratijo pravice...
Citat:
Danes sem bil priča zelo zanimivemu prizoru... Jebem ti pas mater mulc, zjebo si mi avto....uporabil je še nekaj sočnih...vendar to ni bilo dovolj, potem je še brcnil v avto mladega dinamika.
Jaz sem za to, da se stardecom vzame vozniško dovoljenje že pri 18ih letih starosti.Citat:
Nisem zato, da se stardecom že v zgodnji starosti odvzame vozniško,
Zanimivo, kako ima 90% populacije na forumu težave s hitrostjo, omejitve so prenizke in napačno postavljene, znakov ne morejo spremaljat in jih obdelovat v možganih, ko pa pride do pizdarije, pa čisto vsi ama čisto vsi do zadnjega, vozijo enih 60% pod dovoljeno omejitvijo?Citat:
Dinamik je peljal celo manj kot je omejitev...cca. 25 km/h...morda 33 km/h več ne ker sem vozil za njim in je bilo sredi ostrega ovinka....
Citat:
Dinamik je peljal celo manj kot je omejitev...cca. 25 km/h...morda 33 km/h več ne ker sem vozil za njim in je bilo sredi ostrega ovinka....
Citat:
Danes sem bil priča zelo zanimivemu prizoru...Verjetno vsi poznate Brnčičevo cesto....No takole je bilo, incident se je zgodil na križišču zraven "Vegine stavbe (no ni več vega)" kjer je potek prednostne v desno. En atej je pa pripeljal z leve in spregledal znak, da nima prednosti. Le kako ga je lahko psregledal, saj se znak ni premikal s hitrostjo metka.... Usekal je v vozilo mladega dinamika, ki je peljal lepo po predpisih (vem ker sem peljal za njim). No, vsi se potem ustavimo in atej skoči iz avta in začne psovati: Jebem ti pas mater mulc, zjebo si mi avto....uporabil je še nekaj sočnih...vendar to ni bilo dovolj, potem je še brcnil v avto mladega dinamika. Tedaj je pa dinamiku prekipelo in je ateja zalepil čez ksiht...Atej je prec padel po tleh, preklinjanje ga je minilo...Dinamik ga je nato še dvakrat brcnil in pobegnil. Saj škoda ni bila velika je pa tukaj opazno izjemno nesramo vedenje ateja...najprej izsili, nato pa še žali. Čisto prav je, da je dobil po pesi. Nato smo vsi odpeljali, da ne bi bilo potrebno govorit policiji kako je bilo. atej je še nekaj krilil...
No stardec, kako boš pa to obrazložil? Morda s kako negativno kozmično energijo?
To tudi mene zanima.Citat:
In kako sem jaz kršil zakon?