Citat:
Čudno, da stardec nič ne momentira....
Nisem bil z vami in pri računalniku, ker me danes spet rampa nekaj zajebava....
Rampo mi je pa prejšnji teden zjebal nek šmrkavi dinamik, ker je hotel kar mimo enga starega ateja, ki je potrpežljivo čakal pri zaprti rampi, saj mu rampe nisem imel časa opdpret, ker sem po tipkovnici klofal repliko na alterju pri temi o Big braderju.. Ta dinamični mulo je hotel uveljaviti svojo pravico, kao, "obvoz mirujočega vozila", pozabil pa je, da nima vplačane elektronske kartice, ki rampo avtomatično odpira in jasno, rampa se ni dvignila. Lahko si mislite zakaj je mulo bil kar naenkrat brez čelade na lobanji.
Po pogovoru z njim sva ugotovila, da ima zelo rad motorje, saj delajo samo eno sled in da se občasno z svojo Yamajaho, ki jo je dobil za birmo od svojega botra, ker je bil priden pri verouku, rad poslužuje zakonskega določila, ki pravi, da enosledna vozila lahko obidejo stoječ avto ali kolono. No, uglavnem, da nebom predolg, zdaj motoristični dinamik nima več enoslednega vozila, ker njegov motor in on puščata dve sledi. Eno sled pušča njegov motor, eno sled pušča pa njegov krvavi nos iz katerega kaplja kri. Torej, zdaj ima človek dvosledno vozilo in zakonsko določilo o obvozu vozil zanj več ne velja, saj se dinamični revež večkrat na dan krvavo usekne.
Ampak rampa še zmeraj nekaj šteka....evo spet......