bolš žogo brcat k po zidancah špilat reče noske
razen za vas, dolenčki bolš da ste u zidanc k drugod, vas vsaj prenašat ni treba
razen za vas, dolenčki bolš da ste u zidanc k drugod, vas vsaj prenašat ni treba
Tipičen odziv enega brezveznika metelkovca, ki v vinogradu vidi samo pijačo. A je še kje več droge dopinga kot v športu?bolš žogo brcat k po zidancah špilat reče noske
Se gibaš ja, da se lahko potem ceneje napiješ. Ali pa s po tvoje boljšo pijačo. V glavnem, da, pijančevanje.To, da se v vinogradu lahko tudi gibaš, na to ne pomisliš? Samo pijančevanje ti gre po betici.
Nimaš pojma kolk vinogradništvo stane. Veliko ceneje se ga nažirate in zakajate pa drogirate v kafičih in drugih beznicah, ki so skoraj obvezno locirane ob športnih štadionih. .Se gibaš ja, da se lahko potem ceneje napiješ. Ali pa s po tvoje boljšo pijačo. V glavnem, da, pijančevanje.
Tukaj se pač motiš Sicer ne pijem, ampak tudi vsi pijančki ne pijejo vsake poceni brozge, ki se prodaja v trgovinah.Nimaš pojma kolk vinogradništvo stane
ne pa tretje osebe...
Nisem vedel, da si ti bogat fuzbaler in da poznaš polno bogataih fuzbalerjev, ki samo drage francoske konjake pijejo.Tukaj se pač motiš Sicer ne pijem, ampak tudi vsi pijančki ne pijejo vsake poceni brozge, ki se prodaja v trgovinah.
Saj pravimo. Vzgoja SE začne in dela doma!...Mala je v sedmem razredu in vsak dan doma najpozneje do 13 ure.
Začnejo pa 8.20...
A vsak en šport ima? Ti pri tem vztrajaš? Pa ti maš tud en šport? Znate žogo brcat? Uaaaauuu..
A da bi kaj koristnega počel, to pa ne bi?
Kakopak, motorična si. Motorična brezveznica. Najbolj pomembno ti je, da znaš ti pa tvoji otroci žogo spretno in poskočno brcat v mrežo.Seveda, sem napisala in se citiral si, ravnokar domov prisla z enega. Ja vztrajam. a je koristno ali ne... Hja, jaz mislim, da je, zato pa vztrajam. In tudi sama to pocnem. Od malega. Zivim pa ne od sporta in ne od transferjev takih in drugacnih, niti ni bil to nikdar namen. Da pa vztrajam, pa se trudim tudi, ko je kaj težko, medtem ko bi bilo lazje jamrat in/ali flaso nagibat - to ti pa sport da. Poleg ocitnega na prvo zogo, ko so ze vsi motorični debili, ker doma samo koristne zadeve počnejo. In na koncu zadovoljstvo ob uspehu. Modus operandi se prenese na vse aspekte zivljenja. Delo-->dosezek. Sport je pa dril. Ti si bil za to prikrajsan, zato si pa takole nadrkan pa zafrustriran kar naprej. pa za vse so drugi krivi
A da sem hud? No ja, saj to mi marsikatera bejba reče.Viš, kako si hud. Zaradi enga foruma. Mrbit si prevec uspesen in zadovoljen, pa te pol takle iztiri. En otrok, ki zogo brca pa jaz brezveznica.
Pa še to sem se spomnil, ko že meni očitaš, da sem hud in da me to iztiri.Viš, kako si hud. Zaradi enga foruma. Mrbit si prevec uspesen in zadovoljen, pa te pol takle iztiri. En otrok, ki popoldne malo zogo brca pa jaz brezveznica.
Večina staršev svoje otroke porine v šport samo za to, ker se jim ne da ukvarjat z njimi. Ne da se jim vzgajat svojih lastnih otrok. Zapelješ ga na trening, pa maš mir.pri fusbalu je samo haklc, da mora starš pravi trenutek ugotovit ali je otrok novi Messi ali pa povprečnež, ker če bo slednje, je potem zajebano. Starši pa on sam misli da bo, potem pa ni, pa je pri 20 plus šola nekje v 3pm in je dober za McDonalds burgerje flippat. Oziroma še ostane 5. avstrijska liga, za tisti par 100 €.
Poznam par pubecev, žal. Škoda. Bili sicer kar talenti, ampak, če ni preboja je trd pristanek.
To so starši fuknjeni, mulci bi sam žogo brcal.Bili sicer kar talenti, ampak, če ni preboja je trd pristanek.
pri fusbalu je samo haklc, da mora starš pravi trenutek ugotovit ali je otrok novi Messi ali pa povprečnež, ker če bo slednje, je potem zajebano. Starši pa on sam misli da bo, potem pa ni, pa je pri 20 plus šola nekje v 3pm in je dober za McDonalds burgerje flippat. Oziroma še ostane 5. avstrijska liga, za tisti par 100 €.
Poznam par pubecev, žal. Škoda. Bili sicer kar talenti, ampak, če ni preboja je trd pristanek.