visek_izobrazbe
Guru
kaj tm na Gorenjskem nimate nč pijače z OH skupino?bolš žogo brcat k po zidancah špilat reče noske
razen za vas, dolenčki bolš da ste u zidanc k drugod, vas vsaj prenašat ni treba
kaj tm na Gorenjskem nimate nč pijače z OH skupino?bolš žogo brcat k po zidancah špilat reče noske
razen za vas, dolenčki bolš da ste u zidanc k drugod, vas vsaj prenašat ni treba
ma ne vem, fusbal se mi zdi taka specifika, ker vsak lahk špila fusbal in 99% pubecev v neki točki to trenira. Zato sem mislil.
Stardec pa neka huda travma v preteklosti očitno, bi bila zanimiva za raziskat.
Ni dost samo razlagat. Treba je dejansko konkretno in resnično delat.
sem šu prov vn na bajto pogledat, poj pa še na gugl meps - guess what: ni gurenskakaj tm na Gorenjskem nimate nč pijače z OH skupino?
a Lj? potem pa se šlabš....sem šu prov vn na bajto pogledat, poj pa še na gugl meps - guess what: ni gurenska
bolš žogo brcat k po zidancah špilat reče noske
al mu daš pa vinograd.
dol po vaših koncih se itak sam z noži gonte gor pa dol. če je tavelk praznik gre tud s sekirco.
pol storilcev je cigotov, ostale pol pa "vinogradniki". Sicer jest nikol nisem delal razlik med nabiralci žlebov in vami ("staroselci"), to ste vsi mal pomešani med sabo
drgač pa ne bit tak negativc, no.
neki si se hvalu da maš dobr cvičk. jav ko bo, pa pridem iskat enih 10 litrov, mam eno rjasto ograjo za poštrihat, pa je treba prej rjo požgat.