A tebe kdo sili, da gledaš to serijo? Al maš sam orng željo, da morš neki spluvat?
Kaj ne smem debatirat? Kje ti vidiš pluvanje? Mislim, da se z debato držim na dokaj primernem nivoju in z veljavnimi argumenti.
A tebe kdo sili, da gledaš to serijo? Al maš sam orng željo, da morš neki spluvat?
Poglej yelowstone. Je bila prva serija na temo te družine. Ena najboljših serij do sedaj. Ko končam grem na 1883, potem pa se na tretji spin od te družine, kjer igra Harrison Ford 1923 https://www.imdb.com/title/tt18335752/1883 odlična serija, brez kakih novodobnih vložkov. Dogajanje napeto od začetka do konca.
Se strinjam glede TWD, precej so marsikaj zakomplicirano razvlekli, veliko epizod dolgočasnih, vse skupaj je kar nekako obstalo... res škoda. Zdaj so sicer že zaključili in aprila prihaja "Dead City". Upam na nov zagon in bolj zanimive epizode.Triggeraš
Načeloma, če ljudje nimajo svojega mnenja, jih moti kritika. Jst vem, da gledam še večji šrot kot je last of us.. Walking dead npr. Niti ne vem do katere sezone mi je bil ok, ostalo pa samo molzenje stare krave.
Twin Peaks je res kultna serija, sicer mi ni med mojimi top serijami, ampak igra, Lynch, muzika, prizori... Je nekaj, kar ji da poseben čar.Težko ti govorim, ker zadnjih deset let in več nisem naletel na serijo, ki bi jo spremljal več, kot nekaj epizod, morda maks eno sezono, kar je že ful uspeh. V glavnem vse popolnoma enako sranje in iste fore. Edina serija, ki jo še kar spremljam je The Walking Dead. Čeprav tudi ta ni noben presežek ampak, da čas mine je za silo. Pa tole kar se omenja, da serija, The last of Us, želi prikazati čas po apokalipsi, ko "zombiji" niso več glavna tema ampak zgodbe ljudi, mržnje, sekte, skupine, maščevanja, nerazumske poteze, ljubezen, upanje in podobne fore.... vse to sem že videl v TWD.
Drugače pa nekaj izjemno novega za tisti čas je bila zame serija Twin Peaks v začetku devetdesetih. Danes vse te nove serije še vedno črpajo iz nje. Prepletanje misterioznosti z dramo, vse polno nenavadnih likov s skrivnostnim ozadjem in spletkami...
No je pa zadnja tretja sezona nekaj kar je vredno ogleda zadnjih dest let. Posneta 2017, torej 25 let po zaključku druge sezone je za ta čas spet prinesla povsem nekaj novega.
Točno tako, sam kot vidiš fantički še niso zadost odrasli, da bi štekali 3. del serije, predvsem da bi vedeli, kaj je ljubezen. Nekateri pač nikoli ne bodo, spet drugi bodo dojeli, ko bo šlo proti koncu, spet tretji pa niso ziher v svojo spolnost in se bojijo, da se jim bo kaj med nogami prebudilo ob seks sceni med dvema moškima in raj zamižijo.Point je v tem, da del pokaže, da lahko tudi v tako sfiženem svetu ljubimo in skrbimo drug za drugega. Da ne gre samo za golo preživetje, ampak tudi občutenje ljubezni, najsi bode hetero ali homo.
Kot so že omenili, je v Igri Bill nosil precej večjo vlogo kot tukaj. Meni je bil del odličen, prav pasala je ena umirjena epizoda, ker sedaj naprej je zelo pestro.
Tiste, ki pa moti tale gejevska zadeva, ki je mimogrede bila prikazana zelo lepo, naj kar prenehajo z to serijo, ker v drugi sezoni bodo prišle na plano precej večje zadeve, kar se tiče geyevstva itd
Oh marija pomagaj. A prav nadinteligenten moraš biti, da štekaš tretji del? Se pravi to ni povprečna komercialna serija za mase ampak težka strokovno znanstvena oddaja namenjena ozkemu krogu intelektualcev? Sem že napisal pa bom še enkrat, zaenkrat sem vse to že videl v TWD, tudi ljubezen med istospolnimi. Nič novega nič posebno težkega za razumeti, vse skupaj pa zelo razvlečeno in dolgočasno.Točno tako, sam kot vidiš fantički še niso zadost odrasli, da bi štekali 3. del serije, predvsem da bi vedeli, kaj je ljubezen. Nekateri pač nikoli ne bodo, spet drugi bodo dojeli, ko bo šlo proti koncu, spet tretji pa niso ziher v svojo spolnost in se bojijo, da se jim bo kaj med nogami prebudilo ob seks sceni med dvema moškima in raj zamižijo.